18 / 05 / 2024

belediye memurları hafta sonu çalışır mı

belediye memurları hafta sonu çalışır mı

Konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. Peki, belediyeler hangi saat dilimlerinde hizmet veriyor? Belediyeler hafta sonu çalışır mı? İşte belediye çalışma saatleri..

1935'te 'Eviniz bir hafta içinde yıkılacak' ilanı! Belediye tahta evler için sahaya çıktı!

1935 yılında Belediye, sağlam olmayan tahta evlerin yıkılmasına karar vermiş. Bu evlerde yaşan ev sahiplerine evlerin boşaltılması için bir haftalık süre verilmiş.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Çanakkale Belediye Meclisi’nde İskele Meydanı tartışması!

Çanakkale Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında tamamlanamayan gündemler, geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşüldü.

TOKİ İzmir Kınık Konutları'na başvurularda son 1 hafta!

İzmir Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, TOKİ'nin Kınık'ta gerçekleştireceği proje için başvuruların bitmesine son 1 hafta kaldığını açıkladı.

Sivas Mevlana Tüneli'nin temeli hafta sonu atılacak!

SİVAS'ta belediye tarafından şehir trafiğinin yükünü hafifletmek amacı ile hazırlanan 'Mevlana Tüneli' projesinin temeli hafta sonunda görenle gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi'nden haciz açıklaması!

İcra memurları, Muratpaşa Belediye Başkanı'nın makam odası ve hukuk servisindeki eşyaları haczetti. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz hafta ve bugün gerçekleştirilmek istenen haciz işlemlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Gelibolu Belediye Meclisi Ocak gündeminde imar var!

Gelibolu Belediye Meclisinin Ocak toplantısında bir yıl süre ile görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. Yeni yılın ilk mesaisinde imarla ilgili gündem maddelerinin yanı sıra Zabıta ve İtfaiye memurlarının fazla mesai ücreti görüşüldü.

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son iki hafta!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince işyeri, mesken ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için çevre temizlik vergisi ödeniyor. 1 Haziran'da sona erecek çevre temizlik vergisi ödemeleri için son iki hafta bulunuyor...

Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'e yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Bolvadin Belediye Meclisi toplandı!

Bolvadin Belediye Meclisi toplandı. Bolvadin Belediye Meclisi' nin geçtiğimiz hafta yaptığı olağan toplantısının özet kararı yayınlandı. Bolvadin Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlar şu şekilde...

Erzurum imar planı bu hafta içerisinde askıya çıkacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin yeniden imar ve ihyası anlamına gelen 1/5000 ölçekli imar planının bu hafta içerisinde Büyükşehir Belediye Meclisi'nden çıkartılacağını açıkladı.

Emlak vergisi hafta sonu ödenir mi?

Emlak vergisi mükellefleri, vergi borcunu taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödüyor. Vergi belediyenin e-belediye sistemini kullanması durumunda internet üzerinden de ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi hafta sonu ödenir mi?

Belediyeler hafta sonu çalışır mı?

Konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. Peki, belediyeler hangi saat dilimlerinde hizmet veriyor? Belediyeler hafta sonu çalışır mı? İşte belediye çalışma saatleri..

belediye memurları hafta sonu çalışır mı Haberi

belediye memurları hafta sonu çalışır mı

Belediyeler hafta sonu çalışır mı?

Konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. Taşınmaz mallar için emlak ve çevre temizlik vergisi de bağlı olunan belediyeye ödeniyor.


Belediyede işi olan ve ilgili işi hemen bitirmek isteyen kimseler, belediyelerin çalışma saatleri doğrultusunda hareket ediyor. Peki, belediyeler hangi saat dilimlerinde açık? Belediyeler hafta sonu çalışır mı?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00'a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00'dan 17.00'a kadar hizmet veriyor.


Belediyeler hafta sonu açık mı?

Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermiyor. Ancak bazı vergi dönemlerinde yoğunluk nedeniyle belediyelerin vergi tahsilat birimi açık olabiliyor.


Vergi dönemi içerisinde...