17 / 05 / 2024

Belediye payı yapılıyor mu

Belediye payı yapılıyor mu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, " Büyükşehir belediyelerimize bağlı kuruluşlara, il ve ilçe belediyelerimize genel bütçeden gönderilen paydan 6 ay boyunca kesinti yapılmaması kararı alınmıştır" dedi.

O ilimizde belediye tarafından 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor! 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından sadece 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor. 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor. Burada hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de ilçe belediye başkanlarımızla konuştuk ve onlara bu kaçak yapıların yıkılması talimatını verdik" dedi...

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Tokat Niksar'daki yanan ev yeniden yapılıyor!

Tokat Niksar'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında hayatını kaybeden Cemal Çakıreli'nin evi belediye tarafından yeniden yapılıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun Evleri için 15 yıla varan vade uygulanıyor. Proje İskenderun Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde satışa sunuluyor. Peki TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kırşehir'de yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Kırşehir'de kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Belediye payı yapılıyor mu Haberi

Belediye payı yapılıyor mu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet  Davutoğlu, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Büyükşehir belediyelerimize bağlı kuruluşlara, il ve ilçe belediyelerimize genel bütçeden gönderilen paydan 6 ay boyunca kesinti yapılmaması kararı alınmıştır" ifadelerini kullandı.


"Kamu düzeninden taviz verilemez"


Başbakan Davutoğlu, 6-7 Ekim olaylarından iki önemli sonuç çıkardıklarını belirterek, "Bir, hiçbir suretle kamu düzeninden taviz verilemez. Kamu düzeninden taviz verildiği zaman çözüm süreci de işlemez hale gelir. Onun için şu anda Meclisimizde olan iç güvenlik reformu ve özgürlüklerin korunması paketini hazırladık. Edirne'den Hakkari'ye kadar Türkiye'nin her bir ilinde, ilçesinde, kasabasında, köyünde kamu düzeni tam anlamıyla tesis edilecektir, edilmiştir ve korunmaya devam edilecektir" şeklinde konuştu.


Çözüm süreciyle ilgili, "Olumlu yönde gelişmelerin olduğunu ifade eden Başbakan Davutoğlu,  "Hep beraber bunları inşallah takip ederek,...