18 / 05 / 2024

Belediye villaları

Belediye villaları

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi, Altunizade'de inşa edeceği villalar için temel kazımına başlamış. 50 dönümlük arazide inşa edilecek 168 adet prestij villa, 60 ile 70 milyar lira arasında satılacakmış.

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Kütahya Göbel'e lüks villalar ve cami yapılıyor!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisi yatırımlarına devam ediyor. Lüks villalar ve yeni cami inşasına hazırlanan belediye ihale aşamasına geldi.

Sibel Uyar'a Urla Hacılar Koyu'ndaki villalar için soruşturma mı başlatılacak?

Usta gazeteci Uğur Dündar CHP milletvekillerine Urla'daki kaçak villaları yıkmayan Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı sordu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

Abdül Batur'dan kaçak villalar için 'inşaat bitmedi' savunması!

Kaçak villaları yıkmadığı suçlamasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk duruşmada "inşaat daha bitmedi" diye kendini savundu.

Park Ayazma Villaları Tire’nin prestij projesi!

Batı Koop’un Tire Ayazma mevkii için projelendirdiği “Park Ayazma Villaları'nın inşaatının temeli törenle atıldı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, giderek gelişen ilçeye özen gösterdiklerini söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'a soruşturma izni!

İçişleri Bakanlığının Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve 10 belediye meclis üyesi hakkında soruşturma izni verdiği bildirildi

Aziz Kocaoğlu: Hizmet ihalelerine belediye şirketleri girecek!

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm hizmet ihalelerine belediye şirketleriyle girme kararı aldıklarını söyledi

Afyon Belediye Başkanlığı'ndan satılık 4 turizm tesis alanı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyon'da 4 turizm tesis alanını satışa sunuyor

Bodrum Dream Villaları'nda 140 bin TL'ye!

Dream Villaları'nda fiyatlar 140 bin TL  ile 300 bin TL arasında değişiyor

İzmir Mi'Marin Paşalimanı Villaları tamamlandı!

SUV Yapı'nın ilk projesi "Mi'Marin Paşalimanı Villaları"nın satış ve teslimleri tamamlandı

Kutluay çiftinin Levent'teki villaları dizilerin gözdesi!

Diziler İbrahim Kutluay'ın Levent'teki bahçe içinde bulunan villalarının peşinde

Serik Kadiye Belediye Başkanlığı 5 arsa ihale edecek!

Antalya Serik Kadriye Belediye Başkanlığı tahmini bedelleri 40 bin 250 TL ile 266 bin 200 TL arasında değişen 5 arsa satıyor

Kuşadası Cazibe Villaları´nda 110 bin Euro´ya!

Kuşadası Cazibe Villaları, mimar Erdoğan Elçi´nin imzasını taşıyor

Belediye villaları Haberi

Belediye villaları



Milyarlık villalar


Büyükşehir Belediyesi, Altunizade'ye yapacağı milyarlık villalar için temel kazımına başladı


Şenol BAŞTAKAR


    Halkalı ve Kağıthane'ye yapılan Başak ve Hilal konutlarından sonra Büyükşehir Belediyesi Altunizade'ye lüks prestij konutlarının inşasına başladı. 50 dönümlük arazi üzerine yapılacak 168 villanın 1998 yılında tamamlanacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Yeni Yerleşmeler Müdürü Ruşen Serdaroğlu, ''Lüks malzemelerin kullanacağı bu evler 60 ile 70 milyar arasında satılacak. 150 ile 180 metrekare arasında yapılması planlanan bu villalarda, yüzme havuzundan yeraltı katlı otoparkına kadar birçok yenilik bulunacak'' diyor.


''Yenileri yapılacak''


    Bu lüks villalardan elde edilecek olan gelirle İstanbul'un çeşitli semtlerine konutlar yapacaklarını da sözlerine ekleyen Ruşen...