02 / 05 / 2024

Belediyenin yapıtığı istimlaklar

Belediyenin yapıtığı istimlaklar

1958 yılında İstanbul'un muhtelif semtlerinde imarla ilgili olarak yapılmakta olan istimlakler hızlandırılmış. Aynı sene içinde 5 bin bina istimlak edilecekmiş ve Boğaz'ın Anadolu Yakası'nda 500 bina istimlak edilecekmiş.

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfi Şeker ortaklığında kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul'da yerinde dönüşüm yapılmalı!

İstanbul’un riskli ilçelerinden Küçükçekmece’nin Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Dar gelirli insanların oturduğu bir yer burası ‘Binanı yenile’ dediğinde vatandaşın gücü yetmiyor. Belediyenin bütçesi ise önlemlerin yüzde 1’ini bile yapmaya yetmez” diye konuştu. 

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Depreme karşı yapılacak konut nasıl olmalı?

Bir deprem ülkesi olan Türkiye'de depreme karşı nasıl bir konut tipi geliştirilmesi gerektiği tam olarak belirlenememiş durumda. Özellikle kırsal kesimlerde, köylerde yapı türü yoksulluğu bulunuyor. Peki depreme karşı nasıl bir konut tipi geliştirilmeli? 

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Sur Yapı'dan peşinatsız ve arama ödemesiz ev sahibi olma imkanı!

Sur Yapı, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Firma sadece taksitle ödemeli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0.69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma fırsatı sunuyor...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Belediyenin yapıtığı istimlaklar Haberi

Belediyenin yapıtığı istimlaklar



500 bina istimlak edilecek.


Boğaz'ın Anadolu Yakası yakında yıkılmaya başlıyor. 


  Şehrin muhtelif semtlerinde imarla ilgili olarak yapılmakta olan istimlaklerin süratlendirilmesi ve bu yılki programın tahakkuk ettirilmesi için İstimlak Müdürlüğü faaliyete geçmiştir. 

  Boğaz'ın Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'ne kadar istimlak edilen binalar, bu ay içinde tamamen yıkılacaktır. Ayrıca Anadoluhisarı'na kadar 500 bina da yeniden istimlak muamelesi görecektir. 

  İlgililerin yaptıkları hesaplara göre, bu yıl içinde İstanbul'un muhtelif semtlerinde istimlake uğrayacak bina sayısı 5.000'in üstündedir. 

  Diğer taraftan Karaköy Meydanı'nın açılması dolayısıyla burada yıkılan binalardan bir hayli demir çıkmış bulunmaktadır. bu demirlerin 500 tonu haddeden geçirilerek yuvarlak demir haline getirilip kullanılması için Belediye Encümeni'nde dün...