01 / 05 / 2024

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Bayraklı’da vatandaşların araçlarını kapılarının önüne rahat bir şekilde park edebilmesi için Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde başlatılan otopark projesini tamamladı. 66 araçlık otoparktan vatandaşlar ücretsiz yararlanacak.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Akdeniz Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin’de tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde son 2 ay içerisinde 20 mahallede toplam 50 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, yaklaşık 30 ton da asfalt serimi gerçekleştirdi.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Geyikli Belediyesi'ne proje desteği!

Beylikdüzü’nde ihtiyaç duyulan çalışmalara hızla devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz’ın müracaatı üzerine ziyarette bulundu.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na çok yakın bir bölgede başlattığı otopark çalışmasını bitirdi. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürdü. Otoparkın zemini için 6 bin 100 metrekare beton parke taşı döşendi. Bin 700 metrekare yeşil alana sahip olan ücretsiz otoparkta 10 tanesi engelli bireyler için olmak üzere 66 araçlık park yeri bulunuyor.

“Otopark, mahalle halkını sokak aralarına park eden otomobillerden kurtaracak” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Adalet Mahallemiz gelişen bir bölgemiz. Yüksek katlı işyerleri ve binalar yapılıyor. Ayrıca kentsel dönüşüm çalışmaları var. Bu sebepler de eklenince vatandaşlar araçlarını park edecek alan bulmakta zorlanıyorlardı. Sürücüler araçlarını evlerinin 2-3 sokak ilerisine park ediyorlardı. Yeni otoparkımızla bu sorun ortadan kalktı....