24 / 05 / 2024

Belek Club Asteria kimin

Belek Club Asteria kimin

Almanya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'den otel almaya devam ediyor.  Alman TUI, bu kez Antalya-Belek'teki Club Asteria'yı aldı. TUI böylece Türkiye’de bu yıl aldığı 3 otelle birlikte zincirdeki halka sayısını da 17’ye çıkardı...

Alman TUI, Türkiye'deki 17'nci otelini aldı!

Almanya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'den otel almaya devam ediyor.  Alman TUI, bu kez Antalya-Belek'teki Club Asteria'yı aldı. TUI böylece Türkiye’de bu yıl aldığı 3 otelle birlikte zincirdeki halka sayısını da 17’ye çıkardı...

Fethiye Hillside Beach Club değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Ela Quality Resort Belek Oteli'ne TUI Holly 2016 Ödülü!

G-20 Liderler Zirvesinde ülke heyetlerini ağırlayan Ela Quaüty Resort Belek, Avrupa'nın seyahat pazarı lideri TUI tarafından belirlenen "Dünyanın En iyi 100 Oteli" arasına girdi. Otel'e TUI Holly 2016 Ödülü verildi.

Dalaman Club Onat Garden'da ömür boyu tapulu devremülk!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde hayata geçen Club Onat Garden Tatil Köyü'nde ömür boyu tapulu devremülk sahibi olunabiliyor. Projede 80 metrekarelik toplam 132 daire yer bulunuyor.

AGT, bayileri ile Belek'te bir araya geldi!

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

Antalya TFF Belek tesisleri için imar değişikliği onaylandı!

TFF, Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Belek'te özellikle alt liglerdeki kulüplerin kamp yapmalarına olanak sağlayacak tesislerin kurulması için gerekli imar plan değişikliği Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaaylandı

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2014 yılına ait ekspertiz değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

İzmir Club Resort Atlantis 15.8 milyon TL'ye satılıyor!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferihisar'ın Sığacık ilçesinde bulunan Club Resort Atlantis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu tesisin toplam satış bedeli 15 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Club Phaselis Tatil Köyü icralık oldu!

Türkiye’nin en eski tatil köylerinden biri olan Club Phaselis icradan satışa çıkarıldı. Aralık ayı başında yapılacak icra ihalesinde tesis için belirlenen bedel 113 milyon TL.

Club Armonia Bodrum Evleri Muğla iletişim!

Club Armonia Bodrum Evleri 140 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 227 apart daireden meydana gelen Club Armonia Bodrum Evleri'nin iletişim bilgileri şöyle:

Muğla Club Armonia Bodrum Evleri'nde satılık devremülk!

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. Club Armonia Bodrum Evleri'nde 227 apart devremülk yer alıyor.

CEO Club Bankacılar Zirvesi gerçekleşti!

Bankaların yöneticileri İstanbul'da düzenlenen CEO Club Bankacılar Zirvesi'nde gündemi ve bankacılık sektörünü değelendirdi. İşte bankaların en yetkili isimlerinin değerlendirmelerinde öne çıkan başlıklar:

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın iki turizm cenneti; Aksu ve Belek'i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Başkan Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO'ya bağlayacaklannı söyledi.

Belek Club Asteria kimin Haberi

Belek Club Asteria kimin

TUI'ye bağlı TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri adlı şirket, Kybele Turizm Yatırım hisselerinin devraldı ve bu şirkete bağlı Club Asteria’yı bünyesine kattı.

Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, Antalya Belek’te 125 dönüm arazi üzerinde yer alan 5 yıldızlı bir tatil köyü olan Club Asteria’da 2 ve 3 katlı toplam 20 villa bulunuyor. Club Asteria Belek’teki toplam oda sayısı ise 594.

Türkiye'deki 17'nci oteli oldu

Türkiye’de 16 oteli bulunan TUI’ye bağlı TT Hotels, Doğuş Grubu’na bağlı Marmaris’teki 288 odalı Grand Azur’u 2019 yılının Mart ayında bünyesine katmıştı. 2001'de 22 bin metrekare alan üzerinde hizmete açılan 288 odalı otel 650 yatak kapasiteli.

TT Hotels ayrıca iş adamı Ömer Gür'ün sahibi olduğu Papirüs Otelcilik'in hisselerini devralmıştı.

TUI’nın Türkiye’deki otelleri arasında TUI BLUE Marmaris, Hotel TUI SENSIMAR Seno Resort &...