02 / 05 / 2024

Belek sorunları

Belek sorunları

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi 'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı

Belek ve Kundu’ya G-20 ayarı!

Kasım ayında Obama ve Putin başta olmak üzere dünya liderlerinin katılacağı zirvenin yapılacağı jandarma bölgesi Belek ve Kundu’nun asayiş ve kamu güvenliği polise emanet edildi

Tapuda emlak bedeli değerinin altında gösterilirse ne tür sorunlar olabilir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, tapuda emlak bedeli değerinin altında gösterilirse ne tür sorunlar olabilir?

Binali Yıldırım İzmir'in kentsel sorunlarını çözecek!

Bülent Delican, "İzmir'i dünya başkentleriyle yarıştırabilecek ufka sahip, kente ağabeylik yapacak, İzmir'in ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı sorunlarını çözecek tek anahtar Binali Yıldırım'dır" dedi.

Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı yapıldı!

Didim Belediyesi tarafından 17-18 Eylül 2015 tarihlerinde başlayan "Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı" Didim Ticaret Odası Salonu'nda yapıldı.

Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı düzenlenecek!

Didim Belediyesi tarafından 17-18 Eylül 2015 tarihlerinde Didim Ticaret Odası Salonu’nda “Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı” düzenlenecek.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

EXPO-Kundu-Belek yolu 30 Ekim'de açılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı

Özkan Özgüven: OSB'de yatırımcıların sorunlarını çözeceğiz!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımlar ve çalışmaları değerlendirme toplantısında müteşebbislerle bir araya geldi. Özgüven, yatırımcıların karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Antalya Kepez ilçesindeki tapu sorunları nasıl çözümlenecek?

Kepez ilçesindeki mahallelerin tapu sorunları Kepez Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda ele alındı.

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Yapı sektörünün sorunları ETO toplantısında tartışıldı!

Eskişehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarının katılımıyla sektörün sorunlarının değerlendirildiği toplantı gerçekleşti.Toplantıda sorunların komisyon halinde ilgili belediyelere aktarılması kararı alındı.

Yapı sektörünün sorunları ETO'da tartışıldı!

Eskişehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit, mimar ve yapı denetim firmalarının katılımıyla sektörün sorunlarının değerlendirildiği toplantı gerçekleşti.

Belek sorunları Haberi

Belek sorunları


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı BELEK turizm bölgesinin sorunları Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi (BETUYAB) Başkanı Cemil Uğurlu ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. 


ALAN YÖNETİM MODELİ 

Toplantıda, Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre, güvenlik gibi altyapı sorunlarıyla su sporları parkur alanlarının kiralanması gibi turizmde karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıda, bugüne kadar çok defa gündeme gelen elektrik hatlarının yer altına alınması, yolların iyileştirilmesi,...