12 / 05 / 2024

belen alt gelir toki başvuruları

belen alt gelir toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021!

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Belen alt gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Belen alt gelir kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 503 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Belen alt gelir kura çekilişi tarihi!

TOKİ Belen alt gelir kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Karabük Belen TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Karabük Belen TOKİ alt gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 375 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu başvuru! 51 bin 837 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamında inşa ettirilen 36 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 404 konutluk Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucu!

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 7 adet konutun kura çekilişi bugün Halk Bankası Melikgazi şubesinde saat 13:30'da gerçekleşecek. TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucuna sitemizden ulaşabilirsiniz.

belen alt gelir toki başvuruları Haberi

belen alt gelir toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesinde toplam 503 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Ekim itibariyle sona eriyor.

Kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Karabük Belen projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje için başvurular Halk Bankası Karabük şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

Kura çekilişi 11 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan Karabük Belen alt gelir TOKİ'den yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Karabük TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 159 bin 277 TL, en yüksek konut bedeli 233 bin 308 TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 19 bin 113 TL ile 27 bin 996 TL arasında değiştiği TOKİ Belen alt gelir projesi için 180 ay vade sağlanıyor.

Proje kapsamındaki konutlar için ödenecek aylık taksit tutarları...