17 / 05 / 2024

Belgin Benek kim

Belgin Benek kim

Modakent İnşaat'ta Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev alan Belgin Benek kimdir? Belgin Benek ne zamandan beri Modakent İnşaat'ta görev alıyor? İşte Kurumsal İletişim Direktörü Belgin Benek...

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Emlak eğitimleri 9 Mart'ta başlayacak!

Gayrimenkul sektöründe emlak eğitimlerine başladı. Emlakta Satış Yükselten Uygulamalı Eğitimleri'nin ilki Hilmi Işıkören ve ortağı Belgin Benek tarafından 9 Mart'ta İstanbul'da başlayacak.

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Tapu harç bedelini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harç bedelini kim öder? Tapu harcı kimin sorumluluğunda, alıcının mı yoksa satıcının mı?

Tapu harcı cezasını kim öder?

Tapu harcı mükellefleri, daha az tapu harcı ödemek için, satış değerini de daha düşük beyan edebiliyor. Bu gibi durumların tespiti halinde tapu harcı cezası uygulanıyor. Peki, tapu harcı cezasını kim öder?

Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder?

Kiracının apartmanda ödemesi gereken giderler içerisinde apartman/ site aidatı da yer alıyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur? Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder? İşte kiracı aidatı..

Mevzii imar planını kim yapar?

Mevcut planların yerleşmiş nüfusa yetersiz kalması veya yeni yerleşim alanlarının kullanıma açılması gereğinin ve sınırlarının ilgili idarece belirlenmesine mevzii imar planı deniyor. Peki, mevzii imar planını kim yapar?

Dükkan çöp vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için ödeniyor. Peki, dükkan çöp vergisini kim öder?

Emlak vergisini kim tahsil eder?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kim tahsil eder? Emlak vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

Belgin Benek kim Haberi

Belgin Benek kim

Belgin Benek kimdir?

Belgin Benek, Modakent İnşaat'ta Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev alıyor. Belgin Benek'in Modakent İnşaat'tan önce çalıştığı firmalar aşağıda sıralanıyor.


Belgin Benek biyografi..


Kurumsal İletişim Direktörü

Modakent İnşaat A.Ş ve Setra Film

Şubat 2012 –

Konut ve ticari gayrimenkul projelerinin pazarlama stratejilerinin oluşturulması, 

Reklâm ve PR ajanslarının belirlenen stratejiler doğrultusunda yönetilmesi, 

Satış Ekibine müşteri ilişkileri, iletişim ve pazarlama eğitimlerinin verilmesi,

Kurumsal satış ekibi ile emlak entegrasyonunun oluşturulması ve satışların arttırılmasının sağlanması.

Ayrıca,

G.D.O KArakedi Filminin vizyon öncesi ve sonrası PR, medyasatınalma faaliyetlerinin yürütülmesi


Işıkören Danışmanlık / Kurucu Ortak

Işıkören Danışmanlık

Kasım 2010 – Şubat 2012 İstanbul, Türkiye

Işıkören Danışmanlık Şirketi;

• Konut projelerine yönelik satış ve markalaşma danışmanlığı,

• Gayrimenkul ofis sahibi, danışmanları, proje satış ofislerinde çalışanlar ve emlak işine ilgi duyan herkes için internet üzerinden online (canlı) emlak seminerleri,

• Franchising sektöründe ise farklı...