04 / 05 / 2024

belgin bilgiç kim

belgin bilgiç kim

Yüksek Mimar Belgin Bilgiç kimdir? Belgin Bilgiç daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Belgin Bilgiç kimdir?

Yüksek Mimar Belgin Bilgiç kimdir? Belgin Bilgiç daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Süreyya Sadi Bilgiç: Tuzla Piyade Okulu Isparta'ya gelecek!

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalılara 2 müjde verdi. Bilgiç, Tuzla Piyade Okulu’ nun Isparta’ ya geleceğini ve kente ikinci üniversitenin de açılacağını söyledi...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Bilgi eğitim sertifikalı gayrimenkul uzmanları yetiştirecek!

Bilgi Eğitim’de 29 Mart’tan itibaren 54 saat sürecek ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’ başlıyor. Dört modülden oluşan sertifika programı, gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyen tüm katılımcılara açık.

Ahmet Kazanç: Palandöken'de başkanlık konutu bilgi evi olacak!

MHP, Erzurum Palandöken Belediye başkan adayı Ahmet Kazanç, 31 Mart sabahı göreve seçilmesi halinde başkanlık konutunda oturmayacağını söyledi. Kazanç, başkanlık konutunu halka açık bilgi evi haline getireceğini açıkladı...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

belgin bilgiç kim Haberi

belgin bilgiç kim

Belgin Bilgiç kimdir?

Belgin Bilgiç, İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Yüksek Lisansını tamamladı. Anadolu Bankası’nda eksper olarak başlayan iş hayatına Emlak Bankası’nda Toplu Konut Kredileri Müdürü unvanı ile devam etti. Emlak Bankası’nın Ziraat Bankası ile birleşmesi sonucunda mevcut görevine devam etmiş, daha sonra da yatay geçişle Emlak GYO Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

Emlak Konut GYO’da, Ar-Ge, Etüd Planlama ve Satış Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Bu görevinden ayrıldıktan sonra, Revak&BLB Yatırım Danışmanlık A.Ş’nin ortağı ve Genel Müdürü oldu.

SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlık Belgesi ve Appraisal Institute tarafından verilen Değerleme Uzmanlık Sertifikalarını aldı.

Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde Tasarım Ekonomisi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde de Şantiye Yönetimi, Gayrimenkul Değerleme ve Mimari Proje derslerini yedi yıl süre ile yarı zamanlı...