29 / 04 / 2024

Belgravia Gate ne zaman tamamlanacak

Belgravia Gate ne zaman tamamlanacak

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Belgravia Gate tüm hızıyla devam ediyor!

ANT Yapı'nın İngiltere'deki projesi Belgravia Gate, tüm hızıyla devam ediyor. Proje 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedeline sahip.

Londra Belgravia Gate projesinde metrekaresi 50 bin pound!

Ant Yapı, dünya başkentlerinden Londra’nın en lüks semtlerinden Belgravia’da başlattığı mega lüks Belgravia Gate projesinde hızla ilerliyor.

Ant Yapı, Belgravia Gate'de metrekaresi 50 bin Pound'a!

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Belgravia Gate Londra'nın teslimleri 2017'de!

Ant Yapı, yurtdışındaki başarılarına uluslarararası bir merkez olan Londra’nın en prestijli yerinde çok lüks ve butik bir konut projesini de ekliyor!

İstanbul Gate İnşaat Fortis İstanbul projesi!

İstanbul Gate İnşaat Fortis İstanbul projesi, Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede inşa ediliyor..

Doğukan Yapı West Gate Residence ne zaman teslim? 165 bin liraya!

Doğukan Yapı West Gate Residence ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara West Gate Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 165 bin liradan başlıyor...

Doğukan Yapı West Gate Residence ne zaman teslim?

Doğukan Yapı West Gate Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. West Gate Residence Ankara projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

West Gate Residence Ankara projesi!

Doğukan Yapı girişimi ile hayata geçirilen West Gate Residence Ankara projesi ‘ne daire tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor…

Belgravia Gate ne zaman tamamlanacak Haberi

Belgravia Gate ne zaman tamamlanacak

İngiltere'deki ilk projeleri olan, ultra lüks Belgravia Gate, tüm hızıyla devam etmekte. 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedelli proje, Londra’nın en gözde yerleşim yerlerinden Westminster bölgesinde, Belgravia semtinde, soylu bir aile olan Grosvenor’lara ait 19.yüzyıldan kalma bir malikanenin lüks rezidans dairelerine dönüşmesini içeriyor. Projede malikanenin cephesi aynı kalacak şekilde restore edilirken diğer kısımlar yıkılıp yerlerine dinlenme ve spor tesisleri ile otopark alanlarına da sahip olacak modern ve lüks rezidans daireler inşa edilecek. Yenilenen kısımlarda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler yerel mimari geleneği yansıtacak şekilde seçilecek ve bölge korunma kriterlerine tamamen uyulacak. Projenin metrekare satış fiyatı 50.000 Pound’a ulaşıyor. İnce imalatın (fitout) tümüyle Ant Yapı tarafından yapılacağı Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.



Web:www.antyapi.com



EQ...