29 / 04 / 2024

Beliz Sarıyerin evi

Beliz Sarıyerin evi

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burcu Esmersoy Sarıyer'den ev bakıyor!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un eşiyle oturduğu Göktürk’teki evi boşaltmaya karar verdiği ve kendisine Sarıyer’de yeni bir ev baktığı iddia ediliyor.

Sarıyer'de 16.4 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

T.C. İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi, 1787 ada, 32 parselde bulunan avlulu ahşap evi 16 milyon 333 bin 800TL'ye satıyor.

Vehbi Koç’un evi özel bir sergi ile ziyarete açıldı!

Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un, yaz aylarında ailesiyle birlikte ikamet ettiği Sarıyer'deki Büyükdere Evi ilk kez bir sergi ile ziyarete açıldı. 

Vehbi Koç’un evi ziyarete açıldı!

Vehbi Koç’un ailesi ile birlikte uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Sarıyer’deki Büyükdere Evi özel bir sergi ile kapılarını ziyarete açtı.

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Semra Özal Sarıyer'deki köşkünü satıyor!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, Sarıyer'de ikamet ettiği evi satışa çıkardı. Özal'ın 23 yıldır oturduğu ev için 9 milyon dolar istediği öğrenildi.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Murat Boz’un eski evine taşındı!

Oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin nihayet aradıkları evi buldu. Çift Yeniköy’deki 3 katlı müstakil eve taşınma kararı aldı.

Serenay Sarıkaya 9 odalı evi küçük buldu!

Şahan Gökbakar'ın geçtiğimiz aylarda Rumelihisarı'nda yaklaşık 12 milyon liraya satışa çıkardığı villaya, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin talip olmuştu. Gökbakar, " Serenay evi küçük bulmuş" şeklinde açıklama yaptı.

Beliz Sarıyerin evi Haberi

Beliz Sarıyerin evi

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Bahçe içindeki 190 metrekarelik ev salon, 2 oda ve kilerden oluşuyor. 


Müthiş bir deniz manzarasına sahip eve tuğla, duvr, hasır sepetler, ahşap mobilyalar ve yağlıboya tablolar ayrı hava vermiş. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz''...