15 / 05 / 2024

belize piramit

belize piramit

Maya uygarlığından kalan en büyük piramitlerden birinin bir inşaat şirketi tarafından yıkıldı..

Vestel'den 3'lü ankastre set alana 1500 TL indirim! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Seçili Vestel 3’lü ankastre setlerinin (Piramit Gümüş Set hariç 1 Ankastre Fırın, 1 Ankastre Ocak, 1 Ankastre Davlumbaz) alımında sepette 1000 TL ve ya 1500 TL'ye varan indirim fırsatı.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'a kripto para Dogecoin'i desteklemek maksadıyla bir 'piramit şeması' oluşturduğuna yönelik iddialarla 258 milyar dolarlık dava açıldı.

Metaverse’te 10 milyon sanal konut satılacak!

Re/max Piramit Gayrimenkul tarafından organize edien  "Sektörün Bugünü ve Yakın Geleceği" adlı etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse masaya yatırıldı.

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Atasayar tarafından kuruldu.

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli İle Hesna Özdemir ve Yılmaz Ümit Kocagil tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Kh H Alkhalıd tarafından kuruldu. 

Seda Hercan'dan emlak komisyonu eleştirisi!

Remax Piramit Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Seda Hercan, Emlakkulisi.com okurları için gayrimenkul danışmanlarından alınacak hizmet bedeli olan 2+2 hakkındaki görüşlerini kaleme aldı...

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Piramit satış konusunda yeni düzenleme yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı piramit satışın tanımını netleştirecek.  Bakan Tüfenkci, Fadıl Akgündüz'ün günlük devremülk sattığını söyledi...

Piramit İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Emrullah Yıldız tarafından Silivri’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Piramit Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Okut tarafından kuruldu. 

belize piramit Haberi

belize piramit
Orta Amerika ülkesi Belize'de yetkililer, ülkede Maya uygarlığından kalan en büyük piramitlerden birinin bir inşaat şirketi tarafından yıkıldığını açıkladı. 2300 yıllık olduğu düşünülen tapınağın hala küçük bir kısmı...