03 / 05 / 2024

bellona mobilya kampanya

bellona mobilya kampanya

Bellona, evsel dönüşüm kampanyaları ile evinizi yenilemeye talip oluyor. Eski ürünleri evlerden ücretsiz olarak alan Bellona, şık ve estetik ürünlerini 600 TL indirim ile evinize getiriyor...

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Bellona’dan yüzde 15’e varan indirim! Bellona 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evini yenilemek isteyenler, yeni ev kuranlar uygun fiyatlı mobilya arıyorsanız Bellona’nın yüzde 15’e varan indirimli koltuk takımları, televizyon sehpaları, yatak odası takımları şu an satışta. Birçok farklı model ve üründe indirimli fiyatlar sizi bekliyor..

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bellona’nın Eylül ayına özel süper indirimli  fiyatlarını kaçırmayın! 8 Eylül 20222 Bellona fiyat listesi..

Kurulduğu yıldan bu yana 25 yılı aşkın süredir özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona’nın her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı yepyeni koleksiyonunda, evinizi  için ihtiyacınız olan her şey mevcut! İşte 8 Eylü

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Kelebek Mobilya’da büyük kampanya!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

bellona mobilya kampanya Haberi

bellona mobilya kampanya

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, her yeni dönemde tüm evlere dokunmak için çalışıyor. ‘Bellona’dan evsel dönüşüm kampanyası’ adı altında gerçekleştirilen kampanya ile eski ürünler 600 TL’ye varan bedellerle tüketicilerin evinden alarak yerine yepyeni, şık ve estetik Bellona ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor.


Evini 7.900 TL ve üzeri alışverişlerle Bellona’dan döşeyen tüketiciler; full ortopedik çift kişilik Caprice Yatak ve çelik konstrüksiyonlu çift kişilik Twinjoy Bazayı yüzde 50 indirimli alabiliyor.


Ayrıca Bellona kampanya kapsamında mağazalarına gelen Bonus Kart sahiplerine özel peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor. Bonus Kart sahipleri ödemelerine ise Ekim 2013 tarihinde başlıyor.