15 / 05 / 2024

BELSA Otoparkı yeniden ihalede

BELSA Otoparkı yeniden ihalede

Eylül ayında 159 bin TL ile Esenler İletişimin 3 yıllığına kiraladığı BELSA Otoparkı, 4 Kasım'da yeniden ihaleye çıkacak. Esenler İletişim 3 yıllık teminat olan 5 Milyon 724 Bin TL'yi yatırmayınca ihale iptal oldu.

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

Otopark Yönetmeliği virüs engeline takıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği koronavirüs pandemisi nedeniyle yeniden ertelendi.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatsız çıktı!

Ankara'daki Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatı olmadığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlendi. Bin 200 araç kapasiteli otopark, 13 ay sonra yeniden kapatıldı. 

Yeni imar yönetmeliğinde otopark hükümleri!

1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliği ile otopark alanları yeniden düzenlendi. İşte yeni imar yönetmeliğinde otopark hükümleri..

Rize’de otopark inşaatı yeniden başlıyor!

Rize'nin Cumhuriyet Meydanı’nda yapımına başlanılan otopark inşaatı durdurulmuştu. Proje kapsamında çalışmalara yeniden start veriliyor.

Pendik Belediyesi'nden otopark analizi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, otopark mevzuatının geliştirilmesi ve mevcut ihtiyaçlara göre yeniden şekillenmesi için Pendik Belediyesiyle ortak çalışma başlatıyor.

Bursa İnegöl Katlı Otopark yeniden ihaleye çıkıyor!

Bursa İnegöl Belediyesinin Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

Ankara Kalesi alanındaki otopark yeniden düzenlenecek!

Ankara Kalesi'nin dış cephesi tarihi ihtişamı ve görkemine yeniden kavuşturuyor. Projenin içinde Ankara Kalesi alanındaki otoparkda var...

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Aslan Bilgi: Ahmet Piriştina Meydanı yeniden düzenlensin!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nın yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Bilgi, “Meydanın altı iki katlı otopark, üstü ise çay bahçesi ve kafelerle sosyal yaşam merkezi haline getirilsin” dedi

Göztepe otoparkı yeniden açılıyor!

İzmir’de, Konak Tramvayı’nın yapım çalışmaları kapsamında hat imalatları sürerken, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki otoparklara ilişkin düzenlemelerin de ilk etabı tamamlandı. Otoparkın kapasitesi de artırıldı...

BELSA Otoparkı yeniden ihalede Haberi

BELSA Otoparkı yeniden ihalede

Geçtiğimiz Eylül ayında İzmit Belediyesi Encümeni'nde 143 Bin TL ile ihaleye çıkan Belsa Otoparkı, tekrar ihaleye çıkacak. Otopark, 4 Kasım'da geçtiğimiz ihalede ikinci teklif veren Şen Faktör Otopark'ın 158 bin TL'lik bedeli ile ihaleye edilecek. 860 araç kapasiteli otoparkı, eylül ayındaki ihalede 159 bin TL ile ihaleyi kazanan Esenler İletişim, 3 yıllık peşinatı ödemediği için 154 bin TL'lik teminatını da yakmış oldu. Otoparkın yapıldığı günden bu yana işletmecisi olan Oztorunlar Otomotiv'in ihaleye girip girmeyeceği ise henüz belli değil. 


11 ADET İŞYERİ KİRALANACAK 

İzmit Belediyesi Encümeni'nin dün yaptığı olağan toplantısında 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan otopark ihalesinde 11 adet işyerinin ihale kararı da alındı. Saat ll:00'da encümen Encümene Emine Zeybek başkanlık etti. 


KAÇAK YAPILARA CEZA 

Zabıta Müdürlüğü'nün dilencilerden topladığı bir miktar para da encümen tarafından...