16 / 05 / 2024

bema inşaat mehmet uzuner

bema inşaat mehmet uzuner

Bema İnşaat'ın Göl Panorama Evleri projesinin Genel Koordinatörü İnşaat Mühendisi Mehmet Uzuner 3 Mart 2015 Salı günü vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Mehmet Özhaseki: İnşaat temelli bir vaadim olmayacak!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Herhangi bir şekilde inşaat temelli bir vaadim olmayacak" dedi...

Denizli'de inşaat firması sahibi Mehmet Yamer öldürüldü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Rami Kışlası projesinin inşaatına hız verildi!

Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rami Kışlası projesinin inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ersoy, Projeyi çok hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Kışla, Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak'' diye konuştu.

Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü!

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı çöktü.

Bema İnşaat marka konutlar geliştirmeye devam edecek!

BEMA İnşaat, Emlak Konut, TOKİ ve Kiptaş ile yürüttüğü projelerle adını duyurdu. Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Pars, kendi arazilerinde Göl Panorama ve İstanbul Panorama gibi marka konutlar geliştirmeye devam edeceklerini söylüyor...

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: İnşaat sektörü medarı iftiharımız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin yurt dışında inşaat sektöründe Çin'den sonra ikinci sıraya yükseldiğini söyledi.

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

bema inşaat mehmet uzuner Haberi

bema inşaat mehmet uzuner


Bema İnşaat'ın Göl Panorama Evleri projesinin Genel Koordinatörü İnşaat Mühendisi Mehmet Uzuner 3 Mart 2015 Salı günü vefat etti. Fatih Uzuner ve Emre Uzuner'in babaları, Güler Uzuner'in sevgili eşi Mehmet Uzuner'in cenaze namazı bugün (4 Mart 2015) Halkalı Hacı Ömer Çetinsaya Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak. 


Uzuner'in cenazesi öğle namazı sonrasında Kanarya Mezarlığı'na defnedilecek. Mehmet Uzuner, Artaş İnşaat bünyesinde de görevlerde bulunmuştu. 


emlakkulisi.com ailesi olarak Mehmet Uzuner'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır...