02 / 05 / 2024

Bendis villaları teslimleri

Bendis villaları teslimleri

BALIKESİR Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur-Güvercin Koyu'nda yükselen Bendis Villaları, denize sıfır ve yola cepheli bir konumda inşa ediliyor.

Ayvalık Bendis Villaları'nda teslimler Aralık 2016'da!

Kikan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından Balıkesir Gömeç'te, Artur-Güvercin Koyu'nda 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bendis Villaları, denize sıfır noktada dubleks ve tripleks şeklindeki konutlardan meydana geliyor.

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Düzce'de hayata geçirilen Koza Villaları'nın teslimleri 1 ay sonra gerçekleştirilecek. Projede 16 adet müstakil villa bulunuyor.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Meset Yapı tarafından hayata geçirilen Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat ve 6 aydan 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Meset Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları'nın fiyatı ne kadar? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Sunset Villaları Yalıkavak güncel fiyat listesi 2017!

Teslimleri hemen yapılan Sunset Villaları, Bodrum Yalıkavak'ta inşa edildi. Birtur Turizm İnşaat imzası taşıyan projede 18 ay vade imkanı sunuluyor...

Beykoz Free Garden teslimleri!

Free Garden Villalar İstanbul Beykoz Polonezköy'de HE Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Beykoz Free Garden teslimleri ne zaman?

Bendis Villaları Güvercin Koyu fiyat!

Villa alanlarının 250 metrekareden başlangıç gösterdiği projedeki evlerin deniz manzarasına cephesi bulunuyor. Bendis Villaları Güvercin Koyu fiyat listesine göre 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karaağaç Bendis Villaları nerede?

Toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılan projede konut alanaları 250 metrekareden başlıyor. Proje toplam 42 adet villadan oluşuyor. Peki Karaağaç Bendis Villaları nerede?

Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları!

Dubleks ve tripleks villaların bulunduğu proje İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. .Projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

İkan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Balıkesir Bendis Villaları 'nda fiyatlar 550 bin TL 'den başlıyor.

Bahçeşehir Atmaca Villaları teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Atmaca Villaları projesinde daire fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Bahçeşehir Atmaca Villaları, Eston Şehir 2. kısımın yanında kalıyor...

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Bendis Villaları'nda lansmana özel fiyatlar!

Gömeç'te denize sıfır konumda hayata geçirilmekte olan 42 villalık Bendis Villaları'nda villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup hemen tapu devri, vade farksız taksit ve özel ödeme seçenekleri gibi avantajlar sunuluyor.

Bendis villaları teslimleri Haberi

Bendis villaları teslimleri

Bölgenin en iyi panoramik manzarasına sahip arsası üzerine kurulan projede villalar deniz manzarasına sahip. İkan İnşaat ve Aras inşaat tarafından yapılan projede, her villanın 40 metrekarelik hobi bahçesi de bulunuyor. Oturum için tercih edilen projede tapular hemen teslim...