06 / 05 / 2024

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Düzce'de hayata geçirilen Koza Villaları'nın teslimleri 1 ay sonra gerçekleştirilecek. Projede 16 adet müstakil villa bulunuyor.




Koza Villaları projesi, Elpan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Düzce'de yükselen projede toplam 16 adet müstakil villa bulunuyor.

Düzce Koza Villaları'nda 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği projedeki villalar 240 metrekare olarak tasarlandı.

Peki Koza Villaları'nda teslimler ne zaman yapılacak? Koza Villaları'nda sosyal alan var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Koza Villaları ile ilgili detaylar...

Koza Villaları nda teslimler 1 ay sonra!

Peki Koza Villaları'nda teslimler ne zaman yapılacak? Koza Villaları'nda sosyal alan var mı? Koza Villaları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Koza Villaları ile ilgili detaylar...

16 villanın yer aldığı Koza Villaları projesinde bahçeli villalar bulunuyor. Her vilaya iki araçlık otopark imkanı sunulan Koza Villaları'nda 180 metrekarelik bahçe de mevcut.

KOZA VİLLALARI NEREDE?

Teslimlerin önümüzdeki ay gerçekleştirileceği Koza Villaları, Düzce Şıralık'ta hayata geçiriliyor. Projede sosyal alan bulunmuyor.


Web: https://www.elpaninsaat.com.tr/

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Pastoral İstanbul satışta! Yeni proje! 


Geri Dön