22 / 07 / 2024

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Görkem Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte Odak 878 konut projesine ilişkin tüm merak edilenleri...




İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. Odak 878 konut projesi Görkem Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Odak 878 konut projesi tek blokta 45 adet daire yer alacak. Projedeki dairelerin tipleri ise 2+1 ve dubleks şeklinde tasarlanacak. 

Tek bloklu olan bu sitedeki 2+1 konut tiplerinin büyüklükleri 94 metrekare olacak.  Zarif ve çağdaş bir tasarıma sahip olarak tasarlanan projede, site içerisinde yer alacak daireler, kaliteli malzemelerle inşa edilmiş olup, kullanışlı ve modern iç mekanlarıyla sakinlerine konforlu bir yaşam alanı sunacak.

Otopark alanı sağlayarak park sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen şirket güvenli ve düzenli otopark alanı, araçlarınızı rahatlıkla park edebilmeniz için sizlere konforlu bir çözüm sunuyor.

Görkem Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. Odak 878 konut projesi tek blokta 45 adet daire yer alacak. 

Satışları devam eden projede fiyatlar 6 milyon 990 bin TL ile 8 milyon TL arasında değişiyor.

Ümraniye Yamanevler Mahallesi’nde , Plazalar Bölgesi' ne komşu olan proje  AVM ve Metroya yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Kurumsal firmaların genel müdürlükleri ve merkezlerine 1 km, Ulaşım noktaları ve bağlantı yollarının hemen yanında, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 km mesafede hayata geçiyor.

Odak 878 konut projesinde Akıllı giriş ve Kamera Sistemi, Kapalı Mutfak, Açık ve Kapalı Otopark, Çocuk Oyun Alanı ve Jeneratör bulunuyor. 

WEP: http://www.gorkemyapi.com.tr/

İLETİŞİM: Tel : 4447855

Adra GYO  İzmir  Torbalı'dan 50 milyon TL'ye arsa aldı! 

OPEC'in petrol üretimi Eylül ayında günlük 273 bin varil arttı!

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir


Geri Dön