08 / 05 / 2024

Corner Villas projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Corner Villas projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Firma: Han Mimarlık

Proje: Corner Villas

Han Mimarlık tarafından inşa edilen Corner Villas projesinde satışlar devam ediyor. İşte Corner Villas projesine ilişkin tüm detaylar...



Antalya'nın Döşemealtı Yalınlı (Nebiler) Mahallesi sınırıları içerisinde  Han Mimarlık  tarafından inşa edilen  Corner Villas  projesinde satışlar devam ediyor. 

6 bağımsız bölümden oluşan Corner Villlas projesi; Sosyal donatı alanları, Kapalı otopark, Açık Yüzme Havuzu, Güvenlik ve Çocuk parkı yanı sıra, her bağımsız villanın bodrum katında kendine ait 55 metrekarelik alanıyla dikkat çekiyor.

Corner Villas projesi satışta! Teslimler 2024 te!

Bu alanda tasarımı yapılan villalara ait kendi binası içerisinde erişimli, kapalı garaj, sauna, depo alanı ve wc projesine dahil edilerek teslim edilecek.

Villalar, 5+1 şeklinde inşa edilecek. Salon+Mutfak( yaşam alanı ), 2 Wc, 3 Yatak odası, 1 Ütü odası, 1 Genç odası, 3 Banyo, 2 teras alanı 1 balkon, Sauna, Giyinme bölümü, kapalı otopark olarak projelendirildi. 

Corner Villas projesi satışta! Teslimler 2024 te!

Villa'nın genel özellikleri arasında; Villa tipi çelik kapı, Antrasit renkli ve otomatik panjurlu Pvc, 1.Sınıf Ada tipi Mutfak dolapları, Vestiyer ve ayakkabılık, Seramik ve Parke zeminler, 1.sınıf Elektrik malzemeleri, 1.sınıf Banyo aksesusarları ve montaj elamanları, Yerden ısıtma sistemi ve Isı pompası, Duvar tipi Klimalar, Şömine ve odunluk bölümü, Giyinme odası dolapları, Jakuzi, Banyolarda duşakabin, Ütü odası dolapları ve ütü dolabı, İç mimarisine uygun duvar giydirme ve aksesusarları, Barbekü terası ve peyzaj, Sauna, Depo ve Kapalı Garaj Alanı olacak. 

Corner Villas projesi satışta! Teslimler 2024 te!

Han Mimarlık tarafından inşa edilen Corner Villas projesinde satışlar devam ediyor. Proje Antalya'nın Döşemealtı Yalınlı (Nebiler) Mahallesi sınırıları içerisinde yükseliyor. 

2024 yılında tamamlanması hedeflenen projenin başlangıç fiyatları 20 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

İLETİŞİM: https://hanmimarlik.com.tr/

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Kiracıya depozito iadesi nasıl yapılır?

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 


projeye sor



Geri Dön