03 / 05 / 2024

Colony CoLiving satışta! Teslimler 2024'te!

Colony CoLiving satışta! Teslimler 2024'te!

Colony CoLiving projesinde satışlar devam ediyor. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 128 adet konut inşa edilecek.



İstanbul Kağıthane'de yükselen Colony CoLiving projesinde satışlar devam ediyor.

Colony CoLiving tüm mobilya, mutfak ve elektronik donanımları ile taşınmaya hazır 128 stüdyo daireden oluşan, genç ve benzer amaçlı insanların ortak alanlarda beraber yaşadığı bir konsept şeklinde tasarlandı.

Çalışma, sosyalleşme, yeme içme, oyun, dinlenme ve spor gibi tüm ihtiyaçlar için tasarlanmış toplam 5500 metrekarelik ortak alanlara 128 daire eşit oranda sahip olacak.

Öte yandan satılan konutlar istenildiği takdirde kısa süreli kiralamalarında Colony CoLiving Management sistemi mevcut oluyor. Sistem, kira gelirlerini bir havuzda toplayarak mülk sahiplerinin mal varlığına göre paylaşarak çalışıyor.

Colony CoLiving satışta! Teslimler 2024 te!

Colony CoLiving Yönetim sizin için dairenizin kısa ve orta vadeli kiralamasını yaparken, tüm kira gelirlerini bir havuzda toplayarak kiraya veren daire sahiplerine daire şerefiyesine göre adil olarak dağıtıcak.

Projede studyo daire seçenekleri ve 1+1 konut tipleri yer alıyor. Projenin teslimlerinin 8 ay sonra yapılması planlanıyor.

Colony CoLiving satışta! Teslimler 2024 te!

Colony CoLiving, çevresinde birçok tesis ve iş fırsatı ile şehrin kalbi olarak tanımlanabilecek Kağıthane'de yer almaktadır. Konum avantajlarından bazıları aşağıdadır;

Colony CoLiving, İstanbul Havalimanı sadece 25 dakika, Yeni havalimanı metro hattı ve İstanbul Metrosu 300 metre mesafede konumlanıyor.

Colony CoLiving satışta! Teslimler 2024 te!

Boğaz Köprüsü arabayla 5 dakika uzaklıkta olan proje, İstanbul'un en popüler alışveriş merkezlerinden Vadistanbul ve Axis Alışveriş Merkezi de projeye çok yakın mesafede yer alıyor. 

Colony CoLiving projesinde satışlar devam ediyor. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 128 adet konut inşa edilecek. Fiyatlar 8 milyon ile 10 milyon arasında değişiyor.

Benesta Podio Bahçelievler'de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

Kent Etiler: KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu!

Orta ve dar gelirlilere TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 2 bin 581 TL'ye taksitle isteyen herkesi ev sahibi yapacak fırsat!


Geri Dön