01 / 05 / 2024

Pastoral İstanbul satışta! Yeni proje! 

Pastoral İstanbul satışta! Yeni proje! 

Sadece 3 müstakil villanın yer aldığı butik proje Pastoral İstanbul projesi satışa çıktı. Peki Pastoral İstanbul'da villa fiyatları ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...



Pastoral İstanbul projesi, Yeksa Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Uskumruköy'de hayata geçiriliyor. Kaba inşaatın tamamlandığı projede satışlar başladı. 

Pastoral İstanbul'da 3 adet müstakil villa yer alıyor. Projedeki villalar 7 oda 1 salon olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan villaların Mart 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Pastoral İstanbul satışta! Yeni proje! 

Yeksa Yapı Pastoral İstanbul projesi, 1.600 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan villaların net alanları yaklaşık 380 metrekare olarak tasarlandı. 

Villalarda, kiler, SPA, hamam gibi alanlar da bulunuyor. Butik bir proje olarak hayata geçirilen Pastoral İstanbul'da ortak havuz bulunuyor. 

Pastoral İstanbul projesinde yer alan villaların bahçeleri yaklaşık 400 metrekare alana sahip. Villaların toplam alanları 600 metrekareye kadar yükseliyor. 

Projede, her villa başına 2 araçlık olacak şekilde otopark da yer alıyor. Şu anda duvarların örüldüğü projede, villalara özel havuz yaptırma imkanı sunuluyor.

Pastoral İstanbul projesi, Uskumruköy'de Tevfik İnan Sokakta hayata geçiriliyor. 

Pastoral İstanbul satışta! Yeni proje! 

PASTORAL İSTANBUL EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Yeksa Yapı Pastoral İstanbul projesinde yer alan villaların fiyatları 46 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projedeki villalar için belirli bir peşinat alındıktan sonra, kalanını inşaat bitimine kadar taksit imkanıyla ödeme fırsatı sunuluyor. 

Web: https://www.yeksa.com.tr/

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön