10 / 05 / 2024

Benevre Beytepe evleri

Benevre Beytepe evleri

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak!

Anahtar teslim için gün sayan Benevre Beytepe projesi, sunduğu sosyal donatı alanları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Konseptinde bulundurduğu bir çok yaşam alanını da ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak.

Benevre Beytepe'de peşin fiyatına ev sahibi olma fırsatı!

Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe, 167 konuttan oluşan projesini düzenlediği mangal partisi ile seçkin davetlilere tanıttı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere konumlandırılan 27 katlı özel proje, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Duru Beytepe Evleri fiyatları!

"Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi 484 daireden meydana geliyor. Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin TL'den başlıyor.

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Benevre Beytepe Projesi'nde etkinlik zamanı!

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ev satın alırken dikkatli olun!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulundu. Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” diye konuştu.

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

Bahar dönemi konut satışlarını canlandıracak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bahar ve yaz döneminin konut satışları üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkoğlu, konut satışlarında canlanma yaşanacağını söyledi.

Konut fiyatları düşecek mi?

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, 2017 yılı konut fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu. Türkoğlu “Metrekare fiyatları üzerinden değerlendirmek gerekirse 2017 yılında emlak piyasalarında yüzde 20 artışlar yaşanabilir” açıklamasında bulundu.

Benevre Beytepe'de sıfır peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Ankara'da inşa edilen Benevre Beytepe projesi, sunduğu avantajlar ile de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Peşinatı teslimat sırasında ödeme kolaylığı sağlayan proje, konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

Benevre Beytepe evleri Haberi

Benevre Beytepe evleri

İnşaat sektöründe 30. Yılını tamamlayan ve güvenirliliği ile fark yaratan Elbiz İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen Benevre Beytepe projesi, anahtar teslim için gün sayıyor. Benevre Beytepe’nin sunduğu imkânlar ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyleyen Memduh Türkoğlu “Benevre Beytepe projesinin 01.09.2015 tarihinde ruhsatı alındı. 30.08.2017 tarihinde anahtar teslimi yapacağız, iki yıl gibi kısa sürede tamamlanan inşaat süreciyle projemiz hızı ile yatırım değerini ortaya koymaktadır. Projemiz hemen tapu ve Halk bankası garantörlüğünde uygun faiz oranları ile satışlarına hızla devam etmektedir. Ankara’da ilk ve tek sunduğumuz kira ve aidat garantisi imkânı da konut sahibi olacak vatandaşlarımızın geleceğe olan yatırımlarını güçlendirecektir” açıklamasında bulundu.


‘Hem yatırım hem de oturum için büyük fırsat’

Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe,...