10 / 05 / 2024

Benevre Beytepe fiyat listesi

Benevre Beytepe fiyat listesi

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Kale Beytepe fiyat listesi!

Kale Beytepe fiyat listesi 810 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 25 katlı tek blok olarak planlanan projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Kale Beytepe Çankaya fiyat!

"Beytepe'nin Kalesi Kale Beytepe'de yükseliyor" sloganıyla basına tanıtılan Kale Beytepe Çankaya fiyat listesi 810 bin TL'den başlıyor.

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Benevre Beytepe Projesi'nde etkinlik zamanı!

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ev satın alırken dikkatli olun!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulundu. Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” diye konuştu.

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

Bahar dönemi konut satışlarını canlandıracak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bahar ve yaz döneminin konut satışları üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkoğlu, konut satışlarında canlanma yaşanacağını söyledi.

Konut fiyatları düşecek mi?

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, 2017 yılı konut fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu. Türkoğlu “Metrekare fiyatları üzerinden değerlendirmek gerekirse 2017 yılında emlak piyasalarında yüzde 20 artışlar yaşanabilir” açıklamasında bulundu.

Benevre Beytepe fiyat listesi Haberi

Benevre Beytepe fiyat listesi

Çalışma saatlerinin artması ve sosyal hayatın dışarıya kaymasıyla birlikte büyük daireler yerini küçük dairelere bıraktı. Küçük dairelerin büyük dairelere oranla daha avantajlı olması da bir çok vatandaşın bu konutlara yönelmesine neden oldu. Memur şehri olarak anılan Başkent'te de bu durum göz önünde bulundurularak yeni yaşam alanları oluşturulmaya başlandı. Elbiz İnşaat tarafından Beytepe'de yükselen Benevre projesi bu durumu da göz önünde bulundurarak Başkentliler ile buluşmak için gün sayıyor.


Isıtma Sorunu Ortadan Kalktı

Dışarda geçirilen zaman dilimin artmasıyla konut sahiplerinin evlerine ayırdığı zaman dilimi de büyük oranda azaldı. Isınma problemi, temizlik sorunu gibi etkenlerinde ön plana çıkmasıyla büyük daireler yerini küçük dairelere bıraktı. Geniş ailelerin yerini küçük çekirdek aileye bırakmasıyla da bu daireler değerine değer kattı.

Benevre Beytepe

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata...