29 / 04 / 2024

Bengü bebek odası

Bengü bebek odası

Bengü, kızı Zeynep’in odası için hazırlıklara başladı. Bengü'nün annesi torunu için yastık kılıfı, yorgan ve çarşaf işledi.

Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı!

Geçtiğimiz günlerde 16 haftalık hamile olduğunu açıklayan Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı.

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta seçili birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu hafta ütüden, bebek odası takımına ve ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Bengü kızının odası için hazırlıklara başladı!

Bengü, kızı Zeynep’in odası için hazırlıklara başladı. Bengü'nün annesi torunu için yastık kılıfı, yorgan ve çarşaf işledi.

Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı!

Geçtiğimiz günlerde 16 haftalık hamile olduğunu açıklayan Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı.

Tarkan kızı için Tarabya'daki villasını yeniliyor!

Baba olmaya hazırlanan Tarkan, villasını yeniliyor. Bir iç mimar ile anlaşan Megastar Tarkan, villasındaki eşyayı depoya kaldırıp bebek odası için kolları sıvadı...

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Çilek'ten ideal çalışma odası tüyoları!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında tematik tasarımlarıyla beğeni kazanan marka Çilek, ürünlerinin, kullanıcılarının fiziksel sağlığının yanı sıra pedagojik gelişimine de destek olmasına önem veriyor.

Galatasaraylı Wesley Sneijder 100 bin TL'lik bebek odası aldı!

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’ın eşi, oyuncu Yolanthe Cabau 7.5 aylık hamile. İstanbul, Maçka residence Armani’de oturan çift yeni doğacak oğullarının odası için 100 bin TL harcadı.

Bengü bebek odası Haberi

Bengü bebek odası

7 aylık hamile olan Bengü, kızı Zeynep’in odası için hazırlıklara başladı. Güzel şarkıcının bu özel oda için 40 bin TL'ye yakın harcama yaptığı gündeme geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, ünlü şarkıcının İzmir’de yaşayan annesi torunu için işlemesini kendi elleriyle yaptığı yastık kılıfı, yorgan ve çarşaftan oluşan özel bir takım hazırladı.

Bengü, bebek odası için 40 bin TL...