03 / 05 / 2024

Benim Çatımda Gayrimenkul iletişim

Benim Çatımda Gayrimenkul iletişim

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten altın için son uyarı! Bu kez tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş "Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Ben alırım altınımı, KKM'ye koyarım."

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Benim Çatımda Gayrimenkul iletişim Haberi

Benim Çatımda Gayrimenkul iletişim

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Konut ve diğer inşaatların yapımında kullanılan betonyerler,beton santralleri ,beton pompaları,portatif ve sabit vinç,konveyörler ,transport hatları ve bunların her türlü yedek parça ve servis hizmetlerini yapmak. - Konut ve diğer inşaatlarda kullanılan çimento, demir, tuğla,hazır duvarlar,prefabrik birimler,sıhhi tesisat malzemeleri,fayans,seramik,kiremit,muhtelif malzemelerden doğramalar,kapılar,asansör,yürüyen merpenler,ısıtma gurupları ve kazanlarının alım ve satımını yapmak. - Resmi ve özel kuruluşların açık yada kapalı ihale usulü ile yaptıracakları her türlü bina,yol,fabrika,hasta hane,okul ve umuma açık park,bahçe işleri ve alış veriş merkezleri yapmak. -Her nevi tomruk ürünleri, kereste, doğrama,ağaç...