03 / 05 / 2024

Benim de bir evim var evleri

Benim de bir evim var evleri

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın merkeze bağlı Hoçvan bölgesinde ki köylerde aile ziyaretlerinde bulundu ve yol çalışmalarını denetledi.

A101 27 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de birçok gıda ürününde indirim fırsatı var...

A101 27 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu Cumartesi muzdan, patatese, yumurtadan piliç döner ve şinitzele birçok üründe indirim fırsatı bulunuyor.

BİM 23 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor...

BİM 23 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de Kişisel Bakım ürünlerinden, pasta malzemelerine, gıdadan bir çok seçili ürüne kadar indirim yapılacak. 

A101 25 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! 25 Nisan'da A101'de birçok üründe indirim fırsatı...

A101 25 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101’de bu Perşembe; Tiny House’dan üç tekerlekli elektrikli mopede, Philips LED TV’den SEG çamaşır ve bulaşık makinesi ve birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. BİM markette yarın televizyondan, elektrikli bisiklete, mutfak malzemelerinden oyuncaklara kadar onlarca üründe indirim yapılacak.

A101 13 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bugün A101'de birçok üründe indirimler sunuluyor!

A101 13 Nisan 2024 haftanın yıldızları ürünlerini internet üzerinden paylaştı. Bugün A101'de birçok seçili üründe indirim fırsatları yer alıyor. 

BİM 9 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Bu salı BİM'de birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

BİM, 9 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı günü birçok gıda ürününde indirim var. 

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

BİM 19 Mart 2024 aktüel ürünlerini yayımladı! Bu Salı BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM Market 19 Mart 2024 aktüel ürünlerinin yer aldığı güncel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu Salı BİM'de seçili birçok ürünler indirimli fiyatları ile raflardaki yerini aldı. İşte BİM'de indirimli ürünler listesi. 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Türkiye'de bir dönem sona erdi. Resmi Gazete'de yayımlandı. Bundan sonra olmayacak

Türkiye'de adeta bir dönemin sonu geldi. Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi. Vatandaşlar artık o hizmeti kullanamayacak.

Gram altında 1800 TL olacak... Üstüne de bir de tarih verildi. Hemen bakın

Altına yatırım yapacak vatandaşlar altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Vatandaşların merakını bir nebze de olsa gideren bir haber geldi. Gram altının önümüzdeki günlerde 1800 TL'ye çıkabileceği konuşuluyor. Detaylar haberimizde...

EYT’de bir müjde de İşverene! Kişi başı 500 TL destek geliyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na bugün sunuldu. Teklifle 2.5 milyon kişiye emeklilik yolu açılırken ayrıca işverenler için de sürpriz bir destek olacağı bildirildi.

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir il gerçekleşti. Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Benim de bir evim var evleri Haberi

Benim de bir evim var evleri

Ziyaret ve denetlemelerde bulunmak üzere ilk olarak Samanbeyli, Gölgeli ve Binbaşar köylerine giden Vali Deniz, SYDV tarafından "Benim de bir evim var" projesi kapsamında yaptırılan evleri ziyaret etti. Evlerde yaşayan ailelerle görüşerek sohbet eden Vali Deniz, Tazeköy ve Samanbeyli köylerinin yayla yolu yapım çalışmalarını da denetledi.



Samanbeyli köyünde çayırda ot hasatı yapan çiftçilerin yanına giderek bol hasatlı mevsim geçirmelerini dileyen Vali Deniz, çiftçilerle birlikte tırpanla ot biçti. Ziyaretlerini sürdüren Vali Deniz, daha sonra Tunçoluk köyüne gitti. Köy meydanında köylülerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Vali Deniz, köyün yaylasına kadar giderek, yayla yolunda devam eden yapım çalışmalarını denetledi. Gittiği köylerde taziye ziyaretlerinde bulunan ve karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Vali Deniz'e köylüler ayran ikram...