28 / 04 / 2024

bentler

bentler

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar kuruldu.

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Saliha Akgül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzodex Yapı ve İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzodex Yapı ve İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Funda Savcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Bentler Sokak'ta kuruldu.

Sarıyer'de 6 Tabiat Parkı'nın Gelişme Planı gündemde!

Sarıyer'de Mehmet Akif Ersoy Tabiat Parkı, Neşetsuyu Tabiat Parkı, Irmak Tabiat Parkı, Bentler Tabiat Parkı, Kömürcübent Tabiat Parkı ve Kirazlı Tabiat Parkı'nın Gelişme Planı gündemde...

Bu Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bu Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burcu Uzunkol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Bentler Sokak, Bentler Sitesi'nde kuruldu.

Mağlova Su Kemeri: İstanbul'un suya uzandığı gerdanlık!

Su kemerleri, bentler, sarnıçlar, ayazmalar, çeşmeler, hamamlar... Tüm bu eserler İstanbul'un su kültürünü oluşturan mimari anıtlar olarak ortaya çıktı. Özellikle farklı bir tasarımla yapılan Mağlova Su Kemeri, Koca Sinan'a kemerlerin efendisi unvanını ka

bentler Haberi

bentler


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- INSAAT Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...