18 / 05 / 2024

benzin zam Nisan 2022

benzin zam Nisan 2022

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Alınan bilgilere göre, 30 Nisan'da benzine zam gelecek. Peki benzine ne kadar zam yapılacak? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total ve Shell 29 Nisan fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Benzin ve motorinde petrol depremi! Şimdi rakamlar açıklandı: Yeni zam ve indirim... 

Geçtiğimiz günlerde petrolde yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Peki benzin ve motorinde yeni zam ya da indirim var mı? İşte Opet, Total, PO 29 Nisan 2024 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında zam beklentisi! Güncel akaryakıt fiyatları 22 Nisan 2024! 

Sürücüler uzun zamandır sakin seyreden akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim beklentisi olup olmadığını merak ediyor. İşte Opet, Total, PO 22 Nisan 2024 fiyat listesi...

Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları! Akaryakıta zam var mı? 

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Peki benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? Akaryakıta zam var mı? İşte 3 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları...

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Önce motorin sonra benzin! Zam geliyor

Akaryakıt fiyatlarına dolar kurundaki artış ve petrol fiyatları nedeniyle zam haberleri geliyor. Hafta içi motorine gelen zammın ardından benzin fiyatlarına da zamlanacak. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt alacaklar şok haber! İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorine yeni zam ya da indirim geldi? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 28 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum nedir? Benzin ve motorine yeni zam var mı? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 25 Nisan Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litresi kaç TL oldu? İşte 25 Nisan Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 24 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 24 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta bayram müjdesi! Benzin, motorin, LPG hangi ilde kaç TL? BP, Opet, PO 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Brent petroldeki dalgalanmaların ardından, benzin ve motorinde de indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell, BP 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 21 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim mi geldi? Motorine yeni zam mı yapıldı? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

benzin zam Nisan 2022 Haberi

benzin zam Nisan 2022

Son zamanlarda milyonlarca sürücü her gün güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Sürücüler benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelip gelmeyeceğini merak ediyor. 

BENZİNE ZAM KAPIDA

Bayramda arabalarıyla tatile gidecek sürücülere kötü haber geldi. Dolar kurunda yaşanan yükselişler, Rusya ve Ukrayna savaşının ardından petrol fiyatında yaşanan artışlar akaryakıta zam olarak yansıyor. 

Sektör temsilcileri akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncel bir bilgi paylaştı ve benzin fiyatlarına zam geleceğine dikkat çekti. Bu kapsamda Ramazan Bayramı öncesinde, 30 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 85 kuruş zam gelmesi bekleniyor. 

PETROLÜN VARİL FİYATI KAÇ LİRA?

Petrolün varil fiyatı çarşamba günü güne 105,57 dolar seviyesinde başlamıştı. Dün ise bir düşüş yaşandı ve petrolün varil fiyatı 103,59 dolar seviyelerinde işlem gördü. 

Peki benzin, motorin ve LPG'ye...