02 / 05 / 2024

Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları! Akaryakıta zam var mı? 

Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları! Akaryakıta zam var mı? 

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Peki benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? Akaryakıta zam var mı? İşte 3 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları...



Brent petrol fiyatlarında ibre resmen yukarıya döndü. Petrol fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Açıklanan son dakika rakamlarına göre; Brent petrol varili, uluslararası piyasalarda 89,12 dolardan işlem görüyor. 

Geçtiğimiz aylarda akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar geldi. Şimdi milyonlarca sürücü ise 'Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? Akaryakıta zam var mı?' sorularının yanıtlarını merakla araştırıyor.  

Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları! Akaryakıta zam var mı? 

Mynet'te yer alan habere göre; dün 89,32 dolar seviyesine kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, günü 88,92 dolar seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 10.05 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,22 yükseldi ve 89,12 dolar oldu. Aynı saatte Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 85,25 dolar seviyelerinden alıcı bulabildi. 

Amerikan Petrol Enstitüsü, ABD'nin ticari ham petrol stoklarının geçtiğimiz hafta bir önceki haftaya göre 2 milyon 286 bin varil gerilemeyle beklentiyi bir miktar geçtiğini öngördü. 

Piyasa beklentisi stokların 2 milyon varil civarında düşeceğine ilişkin olmuştu. Dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'nin ticari ham petrol stoklarındaki gerileme öngörüsü, ülkede talebin güçlü seyrettiği algısını güçlendirerek petrol fiyatlarına yukarı yönlü destek oldu. 

Jeopolitik gerilim ve arz endişelerinin etkisiyle son 5 ayın en yüksek seviyesine ulaşan petrol fiyatları, piyasalarda Rusya'nın petrol ihracatının daha çok gerileyebileceği olasılığının güçlenmesiyle destek bulmayı sürdürüyor.

Aktarılan bilgilere göre, Brent petrolde teknik olarak 89,21 ile 89,49 dolar aralığının direnç, 88,93 ile 88,65 dolar aralığının ise destek bölgesi şeklinde takip edilebileceği ifade ediliyor. 

Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları! Akaryakıta zam var mı? 

AKARYAKITA ZAM VAR MI? 

Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş, iç piyasada akaryakıt fiyatları için endişeye neden oldu. Söz konusu artışların akaryakıt fiyatlarını da yukarı yönlü etkileyebileceği belirtiliyor. 

3 NİSAN 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

BENZİN

İstanbul Anadolu yakası - 43,38 TL
İstanbul Avrupa yakası - 43,48 Türk Lirası
Ankara - 44,26 Türk Lirası
İzmir - 44,47 Türk Lirası

MOTORİN 

İstanbul Anadolu yakası - 41,97 Türk Lirası
İstanbul Avrupa yakası - 42,05 Türk Lirası
Ankara - 42,87 Türk Lirası
İzmir - 43,05 Türk Lirası

A101'de bu hafta Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet 14 bin 999 TL! A101 4 Nisan 2024 Aktüel ürünler listesi

Ev sahipleri, kiracıların yüzde 25 gaspından kurtulmak için senelerce adliyelerde sürünüyor!

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika


Geri Dön