24 / 05 / 2024

bep yönetmeliği enerji tasarruflu kazan

bep yönetmeliği enerji tasarruflu kazan

Binalarda Enerji Performans yönetmeliğinin yürürlüğe girmesiyle E.C.A yatırımlarını arttırarak bu doğrultuda çalışmaya başladı. İnşaat projelerinin artmasıyla birlikte enerji performans yönetmeliğinin bu kazanların satışında etkili olması bekleniyor..

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Binalarda enerji performansı yönetmeliği resmen değişiyor!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu Binalarda enerji performansı yönetmeliği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği ile ilgili soru önergesi verildi!

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği kapsamında kayıtlı olan binalara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği!

Enerji kimlik belgesi erteleme yönetmeliği, 28 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, enerji kimlik belgesi zorunluluğu 3 yıl ertelendi..

Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları Yönetmeliği yayınlandı!

Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları Yönetmeliği 9 Ekim 2016 Tarihli 29852 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Merkezi sistem ısıtma yönetmeliği!

Isı pay ölçer sistemi , 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu hale getirildi. İşte, merkezi sistem ısıtma yönetmeliği!

Merkezi ısıtma sistemleri yönetmeliği!

Merkezi ısıtma binalarda pay ölçer sistemi 2 Mayıs 2012 tarihinden itibaren 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu hale getirildi. İşte, merkezi ısıtma sistemleri yönetmeliği!

Isı yalıtımı yönetmeliği 2015!

Isı yalıtımı yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. Peki, yönetmelik esasları nelerdir? İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2015..

Apartman mantolama yönetmeliği!

Mantolama uygulamasının yasal esasları, Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Yönetmelik, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasını ve enerji tasarrufu sağlanmasını amaçlıyor. İşte apartman mantolama yönetmeliği...

Isı yalıtımı yönetmeliği 2014!

Binalarda ısı yalıtım yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2014 tam metni...

EPDK ortaklık esaslarını düzenleyen yönetmeliği onayladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Enerji Borsası’na sektör şirketlerinin ortaklık esaslarını düzenleyen yönetmeliği onayladı. Bu onay, aynı zamanda şirketlere ortaklık çağrısı niteliği taşıyor.

Bina enerji kimlik belgesi yönetmeliği!

5 Aralık 2008'de 27075 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan binalarda enerji performansı yönetmeliği binalarda enerji israfını önlemek için bina enerji kimlik belgesi almayı zorunlu hale getiriyor. Bina enerji kimlik belgesi yönetmeliği esasları!

Enerji kimlik belgesi yönetmeliği!

Enerji kimlik belgesi ile ilgili olarak 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve buna bağlı olarak çıkartılan Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği yayımlandı. İşte Enerji kimlik belgesi yönetmeliği...

bep yönetmeliği enerji tasarruflu kazan Haberi

bep yönetmeliği enerji tasarruflu kazan

Elginkan Grubu şirketlerinden EMAS A.Ş., bünyesinde yer alan E.C.A'yla Binalarda Enerji Performans (BEP) yönetmeliğinin yürürlüğe girmesiyle yatırımlarını artırarak, ürün gamını genişletti. 


EMAS A.Ş. Şirket Müdürü Cahit Köse, kazan konusunda son yıllarda Ar-Ge ve test laboratuarı ile yaklaşık 3 milyon Euro'luk yatırım sonucu yüzde 94'e varan verimlilik değeri ile E.C.A. çelik kazanın pazara sunulduğunu belirterek, şu bilgileri verdi: "Çelik kazan akıllı otomasyon kontrol paneli ve dış hava duyar elemanı ile kullanılarak dış hava koşullarına bağlı olarak kazan gücünü ayarlıyor. Bu sayede enerji ve yakıt tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. 

E.C.A. çelik kazanlar monoblok gövdesi içinde yer alan özel olarak tasarlanmış üç geçiş prensibine sahip duman boruları ve ısı transferini maksimum düzeyde sağlayacak şekilde tasarlanmış paslanmaz çelik türbülatörlere sahip. 

Piyasadaki birçok kazandan farklı olarak, ön kapak izolasyonunda...