04 / 05 / 2024

Berat Oğur bayilikleri

Berat Oğur bayilikleri

Berat Oğur emlak bayiliği vermeye devam ederken müşterilerinin gayrimenkul aramasını kolaylaştırmak için Google Play Store'da emlak uygulaması çıkarmıştır. Uygulama yoğun ilgi görmüştür.

O şehir için korkutan uyarı: Katil faylarla çevirili, 7.2'den büyük deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz günlerde Tunceli'yi işaret ederek 'Dikkat edin' uyarısında bulunmuştu. TMMOB Tunceli İKK sekreteri Uğur Beycan da son dakika açıklamasında bulundu ve kentin katil faylarla çevrili olduğunun altını çizdi. İşte o uyarılar...

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Büyükbay ve Şükrü Büyükbay ortaklığında kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Kırtay, Sinan Kırtay ve Tahsin Kırtay ortaklığında kuruldu.

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğur Ateş tarafından kuruldu.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Güneşdoğdu ve Abbas Oğur ortaklığında kuruldu. 

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Nazif Oğur ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Uğur Duymuş: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Uğur Duymuş Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Duymuş verdiği röportajda emlak sektörünü değerlendirdi. Duymuş, emlak sektöründe danışmanlığın önemini vurguladı. İşte o haber...

Berat Oğur bayilikleri Haberi

Berat Oğur bayilikleri

Daha şimdiden birçok müşterilerimizden güzel tepkiler almaya başladık. Uygulama ile web sitemiz birbirine entegre olarak çalışmaktadır. Yani web sitemize eklenen yada çıkarılan bir gayrimenkul uygulamaya hemen yansımaktadır. Uygulamadan temsilcilerimiz bilgilerine ulaşabilir yada gayrimenkul danışmanlarıyla iletişime geçilebiliyor bu uygulamayı emlak işiyle uğraşan yada uğraşmayan herkesin indirmesini test edip denemesini istiyoruz. Çok yakında app store'da uygulamamız çıkacaktır. 14 yıllık emlak şirketi olarak her geçen gün yenilikler sunmaya devam etmekten memnuniyet duymaktayız gayrimenkul sektörü her geçen gün daha ileriye gitmektedir. 


Berat Oğur 14 yıllık tescilli yerli bir emlak markasıdır. Çok yakında İstanbul ve diğer illerde yeni açılacak ofislerimiz var şu anda halen görüşme halindeyiz örneğin Gaziantep, Erzincan, Erzurum, Adana, Osmaniye İstanbul Avrupa Yakası gibi bir çok temsilcilik başvurusu aldık şu anda bunları değerlendiriyoruz....