14 / 05 / 2024

Berat Okumuş

Berat Okumuş

Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi, Handan Havva Vural, Sinan Vural, Oğuzhan Okumuş, Berat Okumuş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da kuruldu.

Okpa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Okpa Yapı Limited Şirketi, Muhammed Ali Palas, Oğuzhan Okumuş, Berat Okumuş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Dubai Yapı Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Yapı Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berat Okumuş, Emre Üner, Eray Üner, Oğuzhan Okumuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat İkiz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra gelen 'ideolojik' itiraf

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 3 yıl önce istifa eden Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayak, piyasaya yeni çıkan kitabında ilginç itiraflarda bulundu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Berat Albayrak evini taşıdı iddiası!

Korkusuz Gazetesi köşe yazarı Can Ataklı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın taşındığı iddiasını köşesinde kaleme aldı. 

Berat Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Berat Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berat Akin tarafından kuruldu.

Berat Okumuş Haberi

Berat Okumuş

Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi, Handan Havva Vural, Sinan Vural, Oğuzhan Okumuş, Berat Okumuş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı  zarf, açık arttırma,...