02 / 05 / 2024

berdan plastik

berdan plastik

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Berdan Cam, üretim kapasitesini 4 katına çıkardı!

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi 100 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Tuzla Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı toplantısı 28 Temmuz'da!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

Rotterdam'da plastik yollar yapılıyor!

Asfalt yollar gelecekte tarih olabilir. Hollandalı firma plastik yollar için çalışmalara başladı. Hollanda merkezli 'VolkerWessels' firmasının geliştirdiği yeni bir teknoloji sayesinde, plastikten üretilen otoyollar ilk kez Rotterdam kentinde kullanıma su

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Mahallesi, Süreyyapaşa Caddesi, Feyzullahbey Sitesi'nde kuruldu.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

EGA ile plastik hammaddesi ithalatının önündeki engeller kalkıyor!

Çevreci ürünlerin gümrük vergisiz ticaretine olanak sağlayacak “Çevresel Ürünler Anlaşması-EGA” kapsamına başta geri dönüşümlü olmak üzere birçok plastik ürünü alınacak.

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

berdan plastik Haberi

berdan plastik

Firma, önümüzdeki sene yapmayı planladığı yeni tesis yatırımıyla da bölgede üretimi çok az olan temperli cam üretmeyi hedefliyor. 


Berdan Cam Genel Müdürü Hasan Kaya, önceden bin 500 metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini dile getirirken, yeni bir tesis yatırımı yaptıklarını aktardı.

Yeni devreye aldıkları tesislerinin 3 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu ifade ederken, yeni tesisleri için son teknoloji makine alımı da yaptıklarını ve bu alandaki yatırımın devam edeceğini anlattı. Kaya, tesis ve makinelerle birlikte toplamda 6 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdiklerini vurgularken, yeni tesis yatırımı ile üretim kapasitelerinin 4 kat arttığının altını çizdi.

Üretim kapasitelerini ısı camda günlük 500 metrekareden bin metrekareye çıkardıklarına dikkat çeken Kaya, düz cam grubunda ise bin metrekareYeni tesisine 6 milyon...