07 / 05 / 2024

Bereket Döner Hadımköy

Bereket Döner Hadımköy

67 şubeye ulaşan Bereket Döner Hadımköy’deki fabrikasına sığmıyor. Genel Mütdür Nezif Emek “6 aydır arsa arıyoruz. Dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracağız” dedi.

Arnavutköy Hadımköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 103 ada, 9 parsel, 313 adanın kuzeyinde yer alan bir kısım tescil dışı alan ve 354 ada, 15 parsel ile bitişiğindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

Bereket Döner yurt içinde 25, yurt dışında 10 şube açacak!

Bereket Döner, ağır bir rekabetin yaşandığı döner pazarında üretim gücü ve yeni ürünleriyle vites büyütüyor. Bu yılın ilk aylarında satışlarını yüzde 20 civarında artıran şirketin 2020 ciro hedefi 300 milyon TL....

Hadımköy'de 28.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 4864 parselde yer alan tarlayı 28 milyon 428 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Arnavutköy Hadımköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Sanayi Amaçlı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, Hadımköy Mahallesi “Rezerv Yapı Alanı” na İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Askı İlanı askıya çıktı.

Bereket Döner'den franchise kampanyası!

Bereket Döner, franchise yatırımcılarına üç ay boyunca yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 100 m2 için 250 bin ile 300 bin TL + KDV arasında değişiyor. Aylık ciro hedefi de 50 bin ile 500 bin TL arasında bulunuyor...

Arnavutköy Hadımköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, 431 Parselin Bir Kısmı Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin Hazırlanan 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıya çıkarıldı.

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bereket Döner Hadımköy Haberi

Bereket Döner Hadımköy

1989 yılında İstanbul Beyoğlu’ndaki küçük bir dönerci dükkânında temelleri atılan Bereket Döner, dünyanın en büyük döner fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Bereket Döner, Özde Bereket, Niksar Süt Ürünleri ve steak haouse kanseptiyle hizmet veren Ayşe Hanım Izgara’yı da bünyesinde bulunduran Bereket Döner’in Genel Müdürü Müdürü M. Nezif Emek, yeni bir fabrika kurma hazırlığı yaptıklarını söyledi. Halen süt ürünlerini Niksar fabrikasında, döneri ise Hadımköy fabrikasında ürettiklerini belirten Emek “Yeni fabrika için arsa araştırıyoruz. 6 aydır arıyoruz. Yeni fabrika yeri Anadolu Yakası olabilir. Dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracağız” dedi. Emek yatırımın yerinin ve boyutunun yıl sonuna kadar şekilleneceğini söyledi. Emek yurtdışında da üretim düşündüklerini belirterek “Avrupa’da da fabrika kurmayı gündemimize aldık” dedi.


Hedef 300 restoran


Halen 55’i İstanbul olmak üzere 67 şube sayısı ile...