30 / 04 / 2024

bergama belediyesi projeleri

bergama belediyesi projeleri

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu. Yüzde 85'i tamamlanan Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak" ifadelerini kullandı

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 5 adet 2+1, 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenlere müjde! 

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Maltepe Mahallesinde yer alan 5 adet 2+1, 3+1 konutu satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bergama Belediyesi İzmir'de 3 arazi satacak! 

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama'da yer alan üç adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama'da KDV'den muaf satılık arsa! Metrekaresi 2 bin 650 TL'ye! 

İzmir ili Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar...

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

İzmir Bergama'da 14 adet tarım arazisi görücüye çıkıyor! Sakın kaçırmayın...

İzmir Bergama Belediyesi 14 adet taşınmazın ihalesinin yapılacağını duyurdu. İhale  Haluk Elbe toplantı salonunda, İhale komisyonu huzurunda gerçekleştirilecek.

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! İzmir Bergama Belediyesi 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy Mahallesi, 158 ada 8 parselde yer alan 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor...

Bergama Belediyesi 11 adet tarla satıyor!

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Ayasköy, Kurtuluş, Çitköy, Aşağıkırıklar, Tekkedere'de yer alan 11 adet tarlayı satışa çıkardı.

İzmir Bergama'da 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Dağıstan, Ahmetbeyler, Aşağıkırıklar, Tekkedere, Kadıköy ve Alibeyli mahallelerinde yer alan 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Bergama'da hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından reddedildi. 

bergama belediyesi projeleri Haberi

bergama belediyesi projeleri

Yüklenici firma ortağının vefatı nedeniyle yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi'nde yeni ihale süreci başladı. 


Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu. 


Başkan Gönenç, "Uzun ve sıkıntılı bir süreci geride bıraktık. Yüzde 85'i tamamlanan Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak" ifadelerini kullandı.Yüklenici firma ortağının vefatının ardından ilgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde, Kamu İhale Kurumu ve Yüksek Fen Kurulu görüşleri doğrultusunda BKM inşaatı işi, sözleşmenin feshi suretiyle tasfiye edilmişti.Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat imzasını taşıyan Bergama Kültür Merkezi projesi, geçtiğimiz Ekim ayında Singapur'da düzenlenen WAF - Dünya Mimarlık Festivali kapsamındaki yarışmada "Geleceğin Yapıları" kategorisine alınarak finale kalmıştı. 


Aliağa Ekspres...