05 / 05 / 2024

Bergama imar harcı indirimi

Bergama imar harcı indirimi

Bergama Belediyesi'nin 2020 yılının ilk meclis toplantısında 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

İskan harcı 2022 ne kadar oldu?

2022 yılı ile birlikte yeniden belirlenen imar harçları arasında yapı kullanma izin belgesi yani iskan harcı da yer alıyor. Peki, iskan harcı ne kadar oldu?

İmar durum belgesi harcı 2022 ne kadar?

Belediyelerden talep edilen belgeler için belli oran veya miktarlarda harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, imar durum belgesi harcı 2022 ne kadar?

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

'Bergama Millet Bahçesi’nin imar planı yok' iddiası!

Bergama’nın önceki dönem CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Millet Bahçesi’nin imar planının olmadığını iddia etti.

Yeni yapılar inşaat ve imar harcından muaf!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yapılacak yapılara ilişkin ruhsat ve izinler, Belediye Gelirleri Kanunu'na göre alınan bina inşaat harcı ve imarla ilgili harçlardan da muaf olacak. 

Bergama’da imar harcında yüzde 25 indirim!

Bergama Belediyesi'nin 2020 yılının ilk meclis toplantısında 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

İstanbul 2019 imar harcı ne kadar?

2019 imar harçları İBB İmar Müdürlüğü tarafından açıklandı. Peki İstanbul 2019 imar harcı ne kadar? İşte tüm detaylar...

İmar durumu harcı 2019!

Bir arsaya ait imar durumu belgesi, belediyeye müracaat edilerek alınabiliyor. Bunun için belli oranlarda harç ödenmesi gerekiyor. Peki, imar durumu harcı 2019 ne kadar?

İmar durumu harcı 2018!

2018 yılında tahsil edilecek imar harçları İBB tarafından açıklandı. Peki, 2018'de imar durumu belgesi almak için ne kadar ödeme yapılacak? İmar durumu harcı 2018 ne kadar?

İnşaat ruhsatı harcı 2018!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından imar harçları açıklandı. Peki, inşaat ruhsatı harcı 2018 ne kadar oldu?

Bergama İsmailli Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama İlçesi, İsmailli Mahallesi sınırları içerisinde Güneş Enerji Santraline ilişkin hazırlanan imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Bergama imar harcı indirimi Haberi

Bergama imar harcı indirimi

Bergama Belediyesi, 2020 yılının ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta düzenlendi. Toplantıda yeni yıla müjdelerle girdi. 

Sabah'ta yer alan habere göre; mecliste alınan karar kapsamında Ocak ayından geçerli olmak üzere 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Yatırımcıyı teşvik etmek için böyle bir karar aldık. Tüm imar harçlarında sit alanlarında yüzde 50, sit alanları dışında yüzde 25 indirim yaptık" şeklinde konuştu.