17 / 05 / 2024

bergama trafiği şehir dışına mı çıkarılacak

bergama trafiği şehir dışına mı çıkarılacak

Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, " Bergama'nın 2 bin yıllık tarihi kalıntılarına zarar veren trafiğin acilen kent dışına çıkarılması gerekir " diyerek ilgililerden destek istedi.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şehir hastaneleri için yapılan kira ödemeleri artık açıklanmayacak mı?

Müteahhitlerin işlettiği şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli adı altında dolar üzerinden yapılan ödemeler artık halka duyurulmayacak.

Jeffrey Berns, kripto paranın geçeceği şehir devleti kuracak!

Kripto para milyoneri ABD’li iş insanı Jeffrey Berns Nevada'da çölün ortasında kripto paranın geçerli olacağı bir şehir devleti kurmak için hazırlıklara başladı. Şehrin vatandaşları tüm işlerini dijital izleriyle gerçekleştirebilecek.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Bergama projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Bergama 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı için özel lojistik planı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’ndaki yoğun trafiği daha düzenli bir hale getirmek için bir Lojistik Planı hazırladı. Alanın geneli için yapılan trafik dolaşım düzenlemesi kapsamında; yük taşıma güzergâhları, yük depolama ve dağıtım merkezleri, indirme bindirme alanları belirlendi...

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Adana Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği şehir hastanelerinden 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi, açılış için gün sayıyor.

Osmangazi'de trafiği aksatan binalar yıkılıyor!

İlçede yeni yollar açan Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Köprübaşı Caddesi üzerinde kalan ve trafiği aksatan binaları yıkarak caddeye rahat nefes aldırıyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

bergama trafiği şehir dışına mı çıkarılacak Haberi

bergama trafiği şehir dışına mı çıkarılacak


Bergama'nın ortasından tonlarca ağırlığındaki yüküyle geçen kamyonların tarihi dokuya verdiği zararın önüne geçilmesi için iş dünyası da harekete geçti. Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, "Bergama'nın 2 bin yıllık tarihi kalıntılarına zarar veren trafiğin acilen kent dışına çıkarılması gerekir" diyerek ilgililerden destek istedi. 

Bergamalı işadamları, Yeni Asır Gazetesi'nin 4 Haziran 2014 günü "Bergama'da tarih alarm veriyor" başlıklı manşetinde dikkat çektiği konuyu TOBB'a bağlı İzmir'deki oda ve borsaların üç ayda bir yapılan ortak toplantısında gündeme getirdi. 


Çökme tehlikesi var

Bergama'da, 2 bin yıl önce inşa edilen Bodrum Köprüsü ve altındaki tünellerin, 100 tonluk TIR ve kamyonlar yüzünden çökme tehlikesi yaşadığına dikkat çeken Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Bergama'nın turizmi ve tarihiyle geleceğe taşınmasının her zaman en önemli gündem maddesi olacağını kaydetti.

Konuyu her...