03 / 05 / 2024

Bergquist henkel

Bergquist henkel

Henkel, Bergquist şirketini de satın alıyor. Henkel, global bir lider olarak Yapıştırıcı Teknolojileri alanında pozisyonunu güçlendirmek istiyor.. Elektronik endüstrisinde gelişen pazarlarda güçlü pozisyonlar da kazanıyor.

Henkel, Türkiye'de yatırıma devam ediyor!

Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin en büyük endüstriyel yapıştırıcı fabrikası için Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırım yapmaya devam ediyoruz” diyor.

Henkel'den Türkiye'ye fabrika yatırımı!

Henkel, Türkiye'ye yatırımını sürdürme kararı alarak Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük endüstriyel yapıştırıcılar fabrikasının temelini Kocaeli Gebze'de attı, Türk ekonomisine olan güvenini sürdürdü

Henkel'in ev bakımı iş birimi yüzde 5,5'lik büyüdü!

Henkel, 2015'in üçüncü çeyreğinde kâr ve satış oranları ile güçlü yükselişini sürdürdü. Buna göre Henkel'in Çamaşır ve Ev Bakımı iş birimi yüzde 5,5'lik büyüme gerçekleştirdi.

1984 yılında Hidiv Kasrı hizmete açılmış!

Restorasyon çalışmaları Turing Kurumu tarafından gerçekleştirilen Hidiv Kasrı, 1984 yılında Türk Henkel firmasının 20. yıldönümü resepsiyonu ile hizmete açılmış. Tarihi kasır, Vehbi Koç, Tarık Şaka, Sakıp Sabancı gibi işadamlarının hayranlığını kazanmış.

Henkel'de ciro 4.2 milyar euroyu aştı!

Henkel, zorlu piyasa koşullarına rağmen üçüncü çeyrekte yüksek performans gösterdi. Düsseldorf Henkel CEO’su Kasper Rorsted’in yaptığı açıklamaya göre, satışlar yüzde 1.2 artış ile 4 milyar 236 milyon euroya ulaştı.

Henkel, Bergquist şirketini satın aldı!

Henkel, dünya çapında elektronik endüstrisinde termal-yönetim çözümlerinde lider tedarikçi Bergquist şirketini satın almak için anlaşma imzaladı.Şirketin satışı, anti tröst makamlarından verilecek onaya tabi olacak.

Henkel, Bergquist şirketini satın alıyor!

Henkel, Bergquist şirketini de satın alıyor. Henkel, global bir lider olarak Yapıştırıcı Teknolojileri alanında pozisyonunu güçlendirmek istiyor.. Elektronik endüstrisinde gelişen pazarlarda güçlü pozisyonlar da kazanıyor.

Türk Henkel'e grup içinde ödül verildi!

Henkel'in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014'e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Türk Henkel, Global Functional Excellence Award 2014’e layık görüldü!

Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Henkel, Ümraniye Buyaka'da 4 bin 500 metrekare ofis kiraladı!

1876 yılından bu yana global piyasalarda uluslararası ölçekte faaliyet gösteren en büyük Alman şirketlerinden biri olan Henkel, Anadolu yakasının yükselen değeri Buyaka ofislerinin yeni kiracısı oldu

Migros Henkel Dumankaya ev çekilişi sonuçlandı!

Henkel-Migros kampanyası çekiliş sonuçları açıklandı. Bunun sonucunda asil talihli Tülay Yetişkin olarak belirlendi

Thomsit Inno Serileri, Henkel'in zemin kaplama yeniliği!

Thomsit Inno zemin kaplama serilerinin dünya lansmanı Henkel Yapıştırıcı Teknolojilerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Jan- Dirk Aurisin katılımıyla Türkiyede gerçekleştirildi

Henkel, zemin kaplamasında Thomsit Inno serisini tanıttı!

Henkelin zemin tekniği alanındaki markası Thomsitin yenilikçi ve estetik çizgileri ile dikkat çeken Thomsit Inno zemin kaplama serilerinin dünya lansmanı Henkel Yapıştırıcı Teknolojilerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Jan- Dirk Aurisin katılımıyla Türkiyed

Bergquist henkel Haberi

Bergquist henkel

Henkel, dünya çapında elektronik endüstrisinde termal-yönetim çözümlerinde lider tedarikçi Bergquist şirketini satın almak için anlaşma imzaladı.


Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinin Chanhassen şehrinde yerleşik Bergquist şirketi, elektronik uygulamalar için termal-yönetim çözümleri sunuyor. Şirket, otomotivden tüketici ve endüstriyel elektronik alanlarına, LED ışıklandırmadan farklı endüstri alanlarına kadar Kuzey Amerika, Asya-Pasifik ve Avrupa Bölgelerinde hizmet veriyor. 2013 mali yılında yaklaşık 130 milyon Euro’luk satış gerçekleştiren şirketin, yaklaşık olarak 1.000 çalışanı ve altı üretim sahası bulunuyor. Üretim sahalarından beşi ABD’de ve bir tanesi de Çin’de faaliyetlerini sürdürüyor.



Yapıştırıcı Teknolojileri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jan-Dirk Auris “Global olarak tamamlayıcı lider teknolojilere yatırım yapma stratejimize paralel olan bu satın almayla, global pazar ve teknoloji lideri olarak pozisyonumuzu güçlendiriyoruz. Bergquist’in eşsiz termal-yönetim çözümleri alanındaki deneyimi müşterilerimize özel, sınıfının en...