03 / 05 / 2024

Berinza Şişli mağazasının açılışına kimler katıldı

Berinza Şişli mağazasının açılışına kimler katıldı

Berinza markasının yeni koleksiyonu, Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ilk mağazasında düzenlenen davetle görücüye çıktı. Mağaza açılışına cemiyet hayatının tanınmış isimleri de katılım gösterdi.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Converse bugün Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını İzmir’de kampanyayla açıyor! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

İlk mağazasını bugün İzmir’de açacak olan Converse online mağazada şok kampanya! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

Douglas Avrupa'daki 500 mağazasını kapatacak!

Merkezi Almanya'da bulunan, parfüm ve kozmetik perakendecisi Douglas, koronavirüs salgınının tüketici alışkanlıklarını değiştirmesinin etkisiyle Avrupa'daki 500 mağazasını kapatıyor.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Debenhams 50 mağazasını kapatacak!

Debenhams'ın son 1 sene içerisinde 491,5 milyon sterlin zarar ettiği, bu sebeple 50 mağazasını kapatmaya karar verdiği belirtildi 

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Homebase 80 mağazasını kapatıyor!

Homebase markasıyla 250 mağaza ile faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük yapı market alanı şirketlerinden biri daha perakende sektöründeki kötü gidişi yansıtan bir karar alarak 80 mağazasını kapatıyor.

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Berinza Şişli mağazasının açılışına kimler katıldı Haberi

Berinza Şişli mağazasının açılışına kimler katıldı

KONSEPT tasarımını Sedef Çalarkan'ın oluşturduğu Berinza markasının yeni koleksiyonu, Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ilk mağazasında düzenlenen davetle görücüye çıktı. Cemiyet hayatının tanınmış yüzlerinin katıldığı etkinlikte konuklar koleksiyonu yakından inceleme fırsatı...