06 / 05 / 2024

Berk Akkaya gayrimenkul şirketi nerede

Berk Akkaya gayrimenkul şirketi nerede

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Albatros Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Albatros Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berk Tanel ortaklığında kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Eda Nükhet Akkaya Özkan tarafından kuruldu.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

Melard İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melard İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Barış Cenk Akkaya tarafından kuruldu.

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Berk Yıldırım ve Nazım Mert Çikoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akkaya tarafından kuruldu.

Parkgrup Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Parkgrup Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

İsla Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İsla Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 335 bin 630 TL sermaya bedeli ile Murat Tuğberk Büyükbay tarafından kuruldu. 

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Berk Akkaya gayrimenkul şirketi nerede Haberi

Berk Akkaya gayrimenkul şirketi nerede

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu. 


Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EĞİTİM HİZMETLERİ a. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede anaokulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. b.Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. c. Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. d.Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek. e.Şirket yurt...