03 / 05 / 2024

Berk Suyabatmaz restoran

Berk Suyabatmaz restoran

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın ABD'ye yerleşme planı ertelendi!

Bir dönem ABD’de kalan Berk Suyabatmaz’ın oraya yerleşme konusunda sevgilisi BerrakTüzünataç’a teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Çift, salgın nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Burcu Esmersoy yeni evinin dekorasyonunu tamamlıyor!

Berk Suyabatmaz’dan iki ay önce boşanan Burcu Esmersoy yeni evinin dekorasyonunu tamamlamak üzere...

Burcu Esmersoy'un yeni villası!

Berk Suyabatmaz ile boşandıktan sonra istediği evi bulamadığı için otelde kaldığı öne sürülen Burcu Esmersoy, haberleri yalanladı. Bir aydır Tarabya’daki yeni villasında yaşayan sunucu, saray yavrusu evinden ilk kareleri paylaştı...

Burcu Esmersoy Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Berk Suyabatmaz’dan boşanan Burcu Esmersoy Zekeriyaköy'de ev arayışına girdi.

Burcu Esmersoy evinin dekorasyonunu o sosyetik isme emanet etti!

Berk Suyabatmaz’dan tek celsede boşanan güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, evinin dekorasyonunu sosyetik dekoratör Alara Koçibey'e emanet etti...

Burcu Esmersoy yeni evine taşınmaya hazırlanıyor!

Televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy'un Berk Suyabatmaz'la evliliği geçtiğimiz hafta sona erdi. Suyabatmaz'la yaşadığı Göktürk'teki evinden ayrılan Esmersoy, yeni evine taşınmaya hazırlanıyor...

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleri ayırdı!

Sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleri ayırdı. Eşiyle yaşadığı Göktürk'teki evden ayrılan Esmersoy, bir arkadaşının yeni ev hediyesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Burcu Esmersoy'dan kira haberlerine yanıt!

Berk Suyabatmaz’la evlendikten sonra Emirgan’daki evinden taşınarak kısa bir süreliğine otele yerleşen güzel sunucu Burcu Esmersoy'un 14 bin TL'ye kiraya çıktığı iddia edilmişti. Esmersoy o iddialara cevap verdi.

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık daire!

Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz Çarşamba günü evleniyr. Ünlü çift Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

Burcu Esmersoy New York'ta daire arıyor!

Yaklaşık bir aydır Berk Suyabatmaz'la aşk yaşayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, New York'ta daire arıyor.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Berk Suyabatmaz restoran Haberi

Berk Suyabatmaz restoran

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz, Miami’de Gökhan Yüzbaşıoğlu ile ortak Smart Kitchen adını verdiği restoran kuracak.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Design District’te büyük bir yer kiralayan Suyabatmaz ve Yüzbaşıoğlu'nun mekanında dünya mutfağından beş ayrı menü olacak.

Eylül ayında açılacak restoranda yemek yenilecek alan bulunmuyor. Restoranda ya yemeği seçip paket edip götürüyorsunuz, ya da telefon ve internetten istediğiniz adrese 24 saat sipariş verebiliyorsunuz.

Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde beş şube daha açmayı planlıyor.