06 / 07 / 2024

Berkan Türkel

Berkan Türkel

Korpus Turizm Emlak İnşaat Kuyumculuk Anonim Şirketi, Berkan Türkel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Kaya ve Öznur Çökelek ortaklığında kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Türkel Üzeyir tarafından kuruldu.

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Balan Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balan Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Balan tarafından kuruldu.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Berkan Cba İnşaat Taahhüt Gıda Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkan Cba İnşaat Taahhüt Gıda Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Altınay tarafından kuruldu.

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Çağatay tarafından kuruldu. 

Türkel Grup Gayrimenkul Hizmetleri Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkel Grup Gayrimenkul Hizmetleri Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Türkel tarafından kuruldu.

Türkel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Medine Erva Türkel tarafından kuruldu.

Berkan Türkel Haberi

Berkan Türkel

Korpus Turizm Emlak İnşaat Kuyumculuk Anonim Şirketi, Berkan Türkel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Korpus Turizm Emlak İnşaat Kuyumculuk Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: TURİZM a) Otel, motel,kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...