09 / 05 / 2024

Berkay İnkaya

Berkay İnkaya

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Yalçınkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şamil Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Berktu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berktu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Civelek tarafından kuruldu.

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Bozkurt ve Muhammed Fatih Türkmen tarafından kuruldu.

Kayal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kayal İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Voya Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Yalçınkaya ve Yıldıray Koçer ortaklığında kuruldu.

Berkay İnkaya Haberi

Berkay İnkaya

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2-Her türlü restoran, lokanta, cafe, müzikli, müziksiz eğlence yerleri, kahvehaneler, kafeteryalar, marketler, sergi alanları, dağ evleri, büfe, Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, ören yerleri,  plaj, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme,  gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya  vermek, inşaatını yapmak, satın almak, satmak ve bununla ilgili...