09 / 05 / 2024

Berkay Kesik

Berkay Kesik

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi, Berkay Kesik, Sedat Gülbaran ve Kutay Kesik ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Özdemir tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kahraman Çavuş ve Muharrem Berkay Sucu ortaklığında kuruldu.

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

Devletin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı eliyle, zor durumdaki vatandaşlara yaptığı yardımlardan kış aylarında en önemlileri  arasında elektrik ve doğalgaz desteği bulunuyor. İhtiyacı olan, durumunu belgeleyen herkese tam 2.500 TL doğrudan hesaba yatırılıyor. Üstelik doğal gaz yardımını artık k

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kesik tarafından kuruldu.

Hqe İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hqe İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Yasin Berkay Açıkkapı tarafından kuruldu.

İş yeri olanlara büyük müjde! O vergilerin iadesini alabilirsiniz! İşte detaylar...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Berkay Özgüven, bugünkü köşesinde kira gelirlerinde vergi iadesini kaleme aldı. İŞte merak edilen tüm detaylar...

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Berkay Şahin tarafından kuruldu.

Z16 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z16 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berkay Kuzubaşıoğlu tarafından kuruldu.

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Berkay Kesik Haberi

Berkay Kesik

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi, Berkay Kesik, Sedat Gülbaran ve Kutay Kesik ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.


Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri, yapı müteahhitliği, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...