30 / 04 / 2024

Berkay Şahin ev eşyası

Berkay Şahin ev eşyası

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, ev sahiplerini dolandırıcılara karşı uyardı. İşte merak edilen detaylar!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Berkay Şahin tarafından kuruldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Prefabrik ev inşa etmek isterken dolandırıldı!

Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen Muhammet Şaban ve Şadiye Şeyma Şahin prefabrik ev yaptırmak isterken dolandırıldı. Kendilerine söz verilen tarihte prefabrik ev teslimi yapılmadığını söyleyen çift söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Ev alırken önce depreme dayanıklılığına bakılmalı!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Şahin "Konut alırken fiyatına, cephesine, salonuna ve mutfağına bakmak yetmiyor. Ev alırken mutfağından önce depreme dayanıklılığına bakılmalı." diye konuştu...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Berkay Şahin kızı Arya'ya Vadistanbul'dan 2 ofis aldı!

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tapu harcı ödemeleriyle ilgili konuştu. “Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın” uyarısı yapan Şahin, tapu harcının eksik yatırılmasında oluşacak sorunlara değindi.

Günlük ev terörü bitiyor!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, günlük kiralanan evleri kontrol etmek için 40 özel birim oluşturulduğunun bilgisini verdi. Şahin, ''18 yaş altındakilere ev kiralanmasına, hücre tipi yapılanmalara göz açtırmayacağız" diye konuştu.

Berkay Şahin ev eşyası Haberi

Berkay Şahin ev eşyası

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...


Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Eşi ile akşam üzere geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Şahin, daha sonra Beymen'e uğrayarak burada ev eşyası baktılar. Berkay Şahin, işlerini hallettikten sonra eşi Özlem Şahin ile arabalarına geçerek evlerini yolunu...