03 / 05 / 2024

Berkay Uslu

Berkay Uslu

Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Uslu ve Süleyman Uslu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Ev almak isteyenler için kritik uyarı!

Integra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, konut almak isteyenlere acele etmeleri için tavsiyelerde bulundu. Uslu, imalat maliyetlerinin henüz fiyatlara yansımadığını söyledi.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Alarko GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu ve Kudret Vurgun'un adaylıklarının Yönetim Kurulumu tarafından onaylanmasına ve Olağan Genel Kurul'a sunulmasına, oybirliği ile karar verildi.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Kulaç tarafından kuruldu. 

İkiaob Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiaob Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Etirli ve Yunus Ozan Etirli tarafından kuruldu. 

Pdmechanıcs Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdmechanıcs Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Uslu tarafından kuruldu.

Berkay Uslu Haberi

Berkay Uslu

Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Uslu ve Süleyman Uslu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu. 


Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat yapımı mesken, işyeri, iş merkezleri, toplu konut, yol, köprü, baraj, fabrika, spor tesisleri, kanalizasyonlar, özel ve kamuya ait binaların inşaatı. Ayrıca her türlü gayrimenkulun yapımını, alım satımını yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak ve yaptırmak. Bunlarla ilgili ihalelere girmek. B) Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alımını, satımını, pazarlamasını yapmak. Gıda ile ilgili yiyecek ve içecek ile ilgili satış mağazaları, market, büfe, kantin açmak ve...