02 / 05 / 2024

Berkeley Group londra

Berkeley Group londra

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Kerem Gönlüm Londra'dan ev aldı!

Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyonu Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm Londra'daki Lombard Wharf projesinden ev satın aldı. Gönlüm yeni evi için 2 milyon 938 bin TL ödedi.

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Berkeley Homes 4 basın toplantısı 11- 12 Şubat'ta!

Londra'nın en prestijli inşaat şirketlerinde Berkeley Group Londra'da bulunan 4 adet projesini İstanbul'da basına tanıtılacak. Berkeley Homes 4 lansmanı 11- 12 Şubat 2017'de yapılacak.

Londra'nın simge binası The Gherkin, 1.1 milyar dolara satıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Yataş, İngiltere'deki ilk mağazasını Londra'da açtı!

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Chelsea Creek konut projesinin lansmanı İstanbul'da yapılacak!

Berkeley Group ve St. George, Londra'da yer alan Chelsea Creek projesinin lansmanını İstanbul'da yapacak...

Londra'nın merkezinde yatırım imkanı!

Londra'nın en büyük gayrimenkul firmalarından Berkeley Group, şehir merkezindeki yeni projesi Roman House'ı İstanbul'da satışa çıkardı...

Roman House Londra'dan 5 Türk ev satın aldı!

Dün tanıtımı yapılan Berkeley Group'un Roman House projesinden 5 Türk ev satın aldı...

Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 pound!

Londra'nın lider gayrimenkul ve konut geliştiricisi “Berkeley Homes”; Londra şehir merkezinde 90 lüks daire ve penthouse’lardan oluşan yeni butik projesi “Roman House” City Of London’ı İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile tanıttı.

Berkeley Group londra Haberi

Berkeley Group londra

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtacağı, yatırım, emlak piyasası, alım-satım işlemleri ile ilgili bilgileri paylaşacağı VIP sunum ve kokteyl  hazırlıyor. 


Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor ve 10 Mayıs günü de devam edecek. Sunumu yapılacak olan emlaklar arasında 395 bin Sterlinden başlayan yeni potansiyel yatırım projelerindeki projelerden, Londra'nın en gözde semtlerindeki rezidanslara kadar birçok alternatif bulunuyor. 


Tanıtım günleri etkinliğinde yapılacak daire rezervasyonları için özel promosyonlar...