29 / 04 / 2024

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.



İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı. İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde Thames Nehri kenarında konumlanan Stains Upon Thames’ta bulunan projenin Türkiye lansmanı Richmond London Homes proje Turkiye temsilcisi ve Fatih Koştu, Halil Şahin’in kurucusu olduğu FH Group A.Ş iş birliği ile 4 Mart'ta İstanbul Zorlu Center’da yer alan Raffles Otel’de yapıldı.

Dünyanın en gözde yatırım yerleri arasında bulunan Londra, gayrimenkul yatırımında yabancı müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaya devam ediyor. Londra’daki konut projeleri bölgesel değer artışı projenin değer artışı ve döviz cinsinden kira elde edilmesi ile yatırımcılarına avantajlar sunuyor. 

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House un satışları başladı!

Böylece yabancı yatırımcılar doğru projeleri tercih ettikleri takdirde, kısa vadede pek çok avantajı elde etme fırsatı yakalayabilecekler. İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde Thames Nehri kenarında konumlanan Stains Upon Thames’ta bulunan Eden Grove projesinin ikinci etabı olan “Lily House” da bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alıyor.

“Eden Grove” projesinin exculisive temsilcisi olan Richmond London Homes’un kurucusu Özlem Öztürk yaptığı konuşmada, Londra ve Hong Kong’dan sonra projenin üçüncü lansmanını İstanbul’da yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek proje hakkında şu detayları ifadeleri kullandı;

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House un satışları başladı!

“Eden Grove projesinin ikinci etabı olan Lily House’un yer aldığı lokasyon, pandemi sonrası en çok göçü alan bölge olarak dikkat çekiyor. Yatırımcılar için yüksek kiracı portföyü sunan Eden Grove, Heathrow Airport’a 10 dakika sürüş mesafesinde konumlanmakta. Eden Grove projesi, M4 koridoru olarak adlandırılan ve İngiltere’nin Silikon Vadisi olarak tanımlanan teknoloji hub’ının da hemen yani başında yer almakta. 2010 yılından günümüze 1100’ün üzerinde teknoloji firması bu bölgede konumlanmıştır. Bupa, Microsoft, Huawei gibi pek çok markanın ‘head office’i bu koridor içerisinde yer almaktadır. Bu da çevredeki firmaların IT, CEO ve direktörlerin kısacası yüksek gelir grubuna sahip çalışanlarının yatırımcılar için potansiyel birer müşteri olduğu anlamına gelmektedir.”

Avantajlı bir gayrimenkul yatırımı; “Eden Grove” Eşsiz konfor isteyen yatırımcılar için dizyan edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House” Stains Upon Thames’in merkezine ve tren istasyonuna sadece 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Londra merkezine yakın olması sebebiyle şehrin ve yeşilin avantajlarını bir arada sağlaması ise en büyük avantajlarından biri olarak dikkat çekiyor.  Proje, M25, A4 ve M4 karayollarına olan yakınlığı sayesinde hızlı bir ulaşım bağlantısına sahip oluyor. 

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House un satışları başladı!

Ayrıca Proje, Londra'nın önemli eğitim kurumlarından Royal Holloway’e 6 dakika, Eton College’a 18 dakika, King’s College London’a 48 dakika ve London School Of Economics’e ise 51 dakika, Imperial College’a 35 dakika sürüş mesafesinde yer almakta.

Öte yandan Heathrow Havaalanı’ndan şehir merkezi sadece yirmi dakika mesafede bulunuyor olması projenin merkeze olan yakınlığını daha da artıracak.

Alandaki devlet okullarının yüzde 89’u A ve A+ eğitime sahip olduğu için Covid 19'un ardından özellikle Londra’nin Zone 1 ve Zone 2’de ikamet eden ailelerin yaşam alanı olarak tercih ettiği bir bölge.

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House’da 1,2 ve 3 yatak odalı daireler bulunuyor. Değişik renk konseptlerinde daire seçenekleri sağlayan Berkeley Homes, yatırımcısına en iyi şekilde dizayn edilmiş yaşam alanlarını sunuyor. Lily House’un giriş katında bulunan; concierge, açık alan office space ve özel toplantı salonları, spor salonu, sinema salonu gibi özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Lily House’un satış fiyatları £345,000 ila £740,000 aralığında farlılık göstermekte.

Eden Grove, benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor!

Lily House yarın görücüye çıkıyor!

 


Geri Dön