14 / 05 / 2024

Lily House fiyat

Lily House fiyat

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Son zamanların popüler yapısı tiny houseun fiyatları ve detayları merak ediliyor. Peki, Tiny house ne kadar? Tiny house ne demek? İşte detaylar...

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Tiny House'lara talep arttı! Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Türkiye’nin her yerinde hem depreme dayanıklı hem de konforlu ve kalıcı yaşam ünitelere ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda 45 günde teslim edilen Tiny House’lara olan talep arttı. Peki Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi.

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

Lily House yarın görücüye çıkıyor!

İngiltere Surrey bölgesinde hayata geçirilen Eden Grove projesinin 2. etabı Lily House 4 Mart'ta görücüye çıkıyor.

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat!

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Arizon Yapı imzasıyla yükseliyor. 

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Hera Stone House fiyat listesi!

Hera Stone House fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Haziran 2016'da gerçekleşmesi öngörülen proje 1,5 dönüm arsa üzerinde yükselecek.

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

Lily House fiyat Haberi

Lily House fiyat

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı. İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde Thames Nehri kenarında konumlanan Stains Upon Thames’ta bulunan projenin Türkiye lansmanı Richmond London Homes proje Turkiye temsilcisi ve Fatih Koştu, Halil Şahin’in kurucusu olduğu FH Group A.Ş iş birliği ile 4 Mart'ta İstanbul Zorlu Center’da yer alan Raffles Otel’de yapıldı.

Dünyanın en gözde yatırım yerleri arasında bulunan Londra, gayrimenkul yatırımında yabancı müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaya devam ediyor. Londra’daki konut projeleri bölgesel değer artışı projenin değer artışı ve döviz cinsinden kira elde edilmesi ile yatırımcılarına avantajlar sunuyor. 

Böylece yabancı yatırımcılar doğru projeleri tercih ettikleri takdirde, kısa vadede pek çok avantajı elde etme fırsatı yakalayabilecekler. İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde Thames Nehri kenarında konumlanan...